Filtre

Een webshop waar ik zeker weer terug kom

Onderdelen besteld en 2 dagen later in de bus , netjes verpakt

hat perfekt geklappt

Super service

Zeer goed prima communicatie

Ik werd er mooi op geattendeerd dat bij gelijktijdige bestelling van gebruikte onderdelen en nieuwe geen dubbele verzendkosten worden berekend En het verschil word mooi terug gestort op je rekening Verzonden materiaal was goed verpakt en verzendtijd kort

Todo muy bien

Rápido y con unos precios asequibles

Goeie service. Ook als er een foutje is gemaakt wordt dit correct en in het belang van de klant afge

Prima service. Snelle verzending.

No Problems

Item was delivered promptly and as described and photographed.

Enfin je peux re rouler

Quel plaisir de trouver un clignotant pour ma fj enfin. Commande payée en ligne, envoie bien emballé et avec suivi. Rien à redire si ce n'est: merci

Veel onderdelen voor correcte prijzen en een geweldige klantendienst.

De site is zeker handig, al had mijn smartphone er wat moeite mee. Voor verzending wordt alles blijkbaar gecontroleerd, wat een goede service naar de klant toe bied. Voor het personeel is er dan ook de zekerheid dat de klant niet kan klagen over beschadigde onderdelen. Ik had enkel de pech dat DHL de levering verknalde maar daar kan Boonstra uiteraard niets aan doen.

Helemaal top

Absoluut top product zo als op de foto’s zeer snelle levering en zeer goede communicatie

Very fast response and shipping

Overall excellent service and quick delivery, 3 days to Canada!

zeer tevreden

duidelijke bevestiging en mails van verzending en levering ik ben zeer tevreden

génial

J'ai reçu la pompe en 48heures. C'est exactement celle que j'ai choisi sur photo. Ma moto roule impeccable. Merci beaucoup, je recommande et reviendrai. Bonne route à tous et merci à l'équipe. Éric L.

Alles wie gewünscht und schnell geliefert. Bravo!

Volle Punktzahl.

PERFECTO

FÁCIL Y RÁPIDO

Snelle levering, goed spul!

Anderhalve dag na mijn bestelling (s'avonds laat) waren de spullen binnen. Precies zoals omschreven en de duidelijke foto's. Niets mis mee. Vindt alleen de verzendkosten aan de hoge kant. Liever dezer ik deze conform de gebruikelijke tarieven.

Rápido y fiable

Amplia gama de repuestos y servicio muy rápido.

Very fast delivery, excellent quality part, almost new.

Very easy to use website, good range of parts, none that look like scrap and very competitive prices. Already recommended to two other bikers.

snelle levering, goed verpakt, correcte prijs

snelle levering, goed verpakt, correcte prijs

schnell geliefert und gute qualität

Alles sehr gut gelaufen. Gerne wieder. Aber etwas mehr Beschreibung wäre gut. Sattel gekauft, nach Bild und Herkunft T120 Black hätte ich schwarz erwartet, aber Farbe braun erhalten. Ist aber auch gut.

Ondanks dat het een 2e hands produkt was was het er niet aan af te zien

No:1

Super fast delivery.

Goede ervaring

Goede en vlotte service en afhandeling Misschien wat meer details bij foto van onderdelen

good

pretty fast delivery and communication.products were just what they liked.

Prima onderdeel

Jammer dat het twee dagen te laat werd bezorgd! Te wijten aan DHL.

Pluspunten

Awesome products, communication and customer service! Super fast shipping!

• Communicatie
  • Snelheid/Levertijd