Pluspunten
Niet tevreden
VerbeterpuntenGeen hele kapte of beschadige spullen opsturen
Goedemorgen, Bedankt voor uw reactie. Als een artikel kapot of beschadigd is kunt u dit altijd retourneren. Wij garanderen dat onze artikelen goed functioneren, zo niet kan het altijd retour. Alvast bedankt,
Positif
Pièces conforme et pour un tarif correct, je recommande. Livraison très rapide et suivi parfait
SuggestionsUn peu difficile a trouver sur le net, pour ma part, ce fut un hasard, dommage cette entreprise demande à être connue.
Everything, especially Anne's kindness
Pluspunten
Professioneel duidelijke omschrijving snelle bezorging en goed verpakt
Pluspunten
vlotte bestelling en levering. Alles zat zeer goed verpakt!
Positive
einwandfreie Ersatzteile für meine Honda, sehr schnelle Lieferung !!!
Excellente réacivité
Positive
Parts as shown in pictures.Excellent service. I had to change my order they responded quickly and efficiently.
SuggestionsOnly downside is a screw was missing in one of the parts i bought.
Pluspunten
Juiste informatie , foto's helder en duidelijk , je weet wat je koopt, en je ontvangt precies wat je hebt besteld , prima georganiseerd allemaal !
Verbeterpuntengeen verbeterpunten , blijf dit zo doen .
Choix/prix/délais
Verbesserungspunkte
Das Waschen der Teile ist eindeutig zu wehnig! Man sollte sie auch auf Zustand und Funktion prüfen!!! Federbeinumlenkung: Lagerungen ausgeschlagen, Abdichtungen und Lagerbuchsen undicht/rostig Federbein: obere Lagerung def.!!
Pluspunten
Prijzen bespreekbaar, korting word direct verwerkt op de website,( in mijn geval Termignoni carbonkap) Binnen 2 dagen geleverd. Communicatie is goed geregeld, weet precies waar je aantoe bent.
VerbeterpuntenOptie rechstreeks te betalen op Marktplaats via IDeal
Pluspunten
TOP !
Pluspunten
Geleverde product was in prima staat zoals omschreven op de site.
VerbeterpuntenWas niet helemaal duidelijk hoe ik het pakket kon volgen.
Pluspunten
snelle levering. Je krijgt wat je ziet op de site. Top-service
Suggestions
la pièce livrée n'est pas la bonne erreur dans l'envoi. pas de réponses à mes mails pas de réponse au téléphone service médiocre et inacceptable
Hi, Thank you for your message. Our servicedesk will contact you by phone to see if we can fix issues you have with our parts and or services. Thank you in advance, team Boonstra
Positive
führt auch Teile die anderweitig schwer zu finden sind. Preis und Zuverläßigkeit 1.A