Positif
Description précise sur le site. aucune surprise et une livraison hyper rapide ;-)
Suggestionsaucune idée...
Pluspunten
Teil in Ordnung, Super schnelle Lieferung.
Pluspunten
Keurig en op tijd geleverd. Over de kwaliteit geen enkele opmerking.blij met dit bedrijf
Goedemiddag, bedankt voor uw review. Het is goed te horen dat u tevreden bent over onze producten en service. Ik hoop alleen dat u een foutje heeft gemaakt met de 1 als cijfer ? :) In ieder geval veel succes met de onderdelen!
100%
SuggestionsHow can you improve on excellence :-)
Pluspunten
Veel onderdelen en goede prijzen
prijzen mogen aantrekkelijker
Positive
everything is fine, well packed, fast shipment THX
Positive
The item as described, very fast international shipping. Everything went smoothly.
Pluspunten
Snelle levering. Na aankoop bleek op het onderdeel een krasje te zitten. Als ik het toch wilde hebben kreeg ik een korting van€ 20,00. Heel netjes allemaal
Pluspunten
Ik had de bestelling volgende dag in huis
Positive
Excellent sales and service. I will be returning for more parts as and when required. Many thanks.
SuggestionsNone
Pluspunten
Snel geleverd. Zondag besteld en dinsdag geleverd (België).
VerbeterpuntenCommunicatie ivm levering kan beter. Ik was gelukkig thuis, maar Dhl stond onverwacht aan mijn deur.
Positive
Perfect. Fast and serious!
Pluspunten
Komt afspraken goed na
Pluspunten
Zeer tevreden netjes en schoon geleverd
VerbeterpuntenGeen toppie
Pluspunten
Snel, duidelijk en je weet wat je koopt.
Pluspunten
Good description and pictures. Quick delivery.
Pluspunten
Snelle levering. Product goed verpakt.
Positive
first class comunications postage a little expensive for parts orderd
Pluspunten
Produit de qualité.
VerbeterpuntenSuivi pour les francophones.