Pluspunten
Top samenwerking en afhandeling
Verbeterpunten/geen
Pluspunten
Zeer goede tweedehands onderdelen en snel aan huis geleverd
Pluspunten
Was heel blij het onderdeel tweedehands te vinden en van goede kwaliteit. Scheelt een hoop geld. De levering was geheel naar wens en ben heel blij met het feit dat mijn motor weer helemaal naar wens is.
VerbeterpuntenGeen idee.
Positive
Mit der Lieferung war ich sehr zufrieden.Sehr guter gebrauchter Zustand und sehr schneller Versand.
Pluspunten
Snelle levering, fijne klantenservice en goede hulp.
VerbeterpuntenGeen
Great transaction,
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
makkelijk, snel en overzichtelijk
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde onderdelen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Product is precies zoals omschreven en of de foto. Snel geleverd. Prima!
VerbeterpuntenGeen.
Positif
Tout
SuggestionsPas encore
Positive
Had part delivered the next day as photoed and described. Good service.
Pluspunten
Hoe de service van een bedrijf is merk je pas als er iets mis gaat. Na een week had ik het bestelde onderdeel nog niet in huis, dus maar eens een mailtje gestuurd. Dezelfde dag een mailtje terug dat er iets mis was gegaan bij DHL. Ik ben daarna keurig op de hoogte gehouden en heb het onderdeel inmiddels binnen.
VerbeterpuntenWebsite is wat lastig zoeken.
Positive
Good product, reasonable price.
SuggestionsMore options on shipping than DHL.
Pluspunten
Duidelijke site Communicatie over het betreffende onderdeel perfect Supersnelle levering Top dus
VerbeterpuntenGeen Gewoon doorgaan op deze manier.
Pluspunten
Web pagina is duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenDat het onderdelen zijn van een sloop motor, dat is duidelijk. Ik vind dat als het ergens stuk is, het wel vermeldt dient te worden. Het begrip gebruikt kan in mijn ogen dan niet. Nu was het in mijn geval mogelijk iets met het te vervangen onderdeel te wisselen en dus op,te lossen. Verder blij en tevreden.
Positif
Conforme à mes attentes.
Ok Everything is very recommended
Suggestionsnobody
Moet onderdeel nog monteren dus weet nog niet of het werkt