Positif
Commande conforme et de qualité
Positive
Die DHL hat bei der Zustellung kompletten Mist gebaut. Aber zwei kurze Mails mit dem Mitarbeiter Erik und die zweite Zustellung ging genauso fix. Und diesmal hat auch DHL mitgespielt.
Pluspunten
Fijn bedrijf! Grote voorraad, super vriendelijk personeel, duidelijke webshop. Chapeau!
Positive
Leider wurden falsche Teile geliefert. Aber Problemlose Rückabwicklung mit Erstattung sämtlicher Kosten.
Positif
Service très rapide. Prix compétitif. Je n'ai pas l'impression que la pièce ait déjà servi. Elle est comme neuve. Je suis agréablement surpris et je recommande vivement ce site.
SuggestionsNe changez rien, c'est parfait !
Positive
I have received the product as described. In perfect conditions Good communication Thanks a lot
Pluspunten
Prima site, onderdeel snel gevonden, en supersnel geleverd.
Positive
Muy bien empaquetado y presentado
VerbesserungspunkteAcortar tiempo de entrega
Pluspunten
Rapidez, seguridad, buena calidad del producto
Verbeterpuntentraductor no del todo correcto.
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpuntenmomenteel geen !
Positive
Thank you, very fas, great job
Positif
Produit conforme à la description, en bon état
SuggestionsNettoyage des pièces et éventuellement mettre des vis neuves
Pluspunten
Snelle levering en producten zoals beschreven
Pluspunten
Very happy would use again.
Pluspunten
Vandaag besteld morgen in huis, goede foto's zodat je kan zien wat je krijgt. Top service!
VerbeterpuntenPakketkosten en je kan het artikel wat je besteld hebt nadat je de bestelling hebt geplaatst niet meer terugzien.