Pluspunten
VerbeterpuntenAntwoorden op mails kan net iets sneller.
Pluspunten
Ze hebben heel veel onderdelen
VerbeterpuntenTen eerste: 1. Klantenservice is waardeloos. Meerdere malen proberen te bellen. Vaak meer dan een kwartier in de wachtrij, toen maar opgegeven. Ook reageren ze totaal niet op mailtjes. Op moment van schrijven is het meer dan een week geleden dat ik een mailtje naar ze heb gestuurd, nog steeds geen reactie. Na drie dagen (en 10 minuten in de wacht) toch maar gebeld en werd mij beloofd dat ze snel zouden terugkomen. Op dit moment dus nog geen antwoord. 2. Achterknipperlichten besteld voor mijn motor, voor knippers gekregen. Nu al een week proberen in contact te komen over dit probleem, schijnbaar onmogelijk. 3. Levertijd is ok. In de tijd van de bol.com en coolblue, waar voor 11u besteld morgen in huis is, is het een beetje raar dat je hier gewoon vaak solid een week wacht. Maarja, daar is mee te leven. Bezorgkosten betaal je zelf, maakt niet uit hoe veel je uitgeeft. Wat ook jammer is, de bezorgkosten waren voor mij een opslag van 25%. Ik snap het wel, maar vind het wel jammer. Ik zou deze winkel alleen aanraden als je echt echt geen andere keus hebt.
Goedemiddag, Bedankt voor uw reactie via Kiyoh. Wij proberen onze klanten zo snel mogelijk telefonisch te beantwoorden, het lijkt er dan ook op dat u niet door het telefoonmenu heen kon komen (deze hebben wij gelijk laten nakijken op fouten). Inmiddels zijn er vervangende knipperlichten gestuurd, u had inderdaad de verkeerde gekregen. Onze excuses hiervoor! Wij hopen dat onze collega u telefonisch naar tevredenheid heeft geholpen en dat u alsnog met een goed gevoel BoonstraParts zal onthouden. Veel succes met de knipperlichten en bedankt voor uw review. Gr Team Boontra
Pluspunten
SUCCESSFULLY CORRECT AND ACCURATE
Positive
Purchased a an OEM Suzuki gas tank for a generation II SV650s. Very happy with my purchase. Boonstra provided excellent service and I will continue to consult them for parts to outfit my bike...and I live in the U.S!
Positive
Beschreibung des Produktes ist zwar etwas kurz, die Fotos sind dabei sehr hilfreich um einen guten Eindruck über den Zustand des Produktes zu bekommen. Prompte Lieferung in ausreichend geschützter Verpackung.
VerbesserungspunkteDie Homepage ist etwas langsam im Aufbau der Suchkriterien, es sind nicht alle Suchkriterien angeführt. Es gibt z.B. kein "Auspuff original", sondern nur die Suchkriterien "Auspuff links" und "Auspuff rechts". Das sind allerdings nur Kleinigkeiten.
Pluspunten
Top!!!!!!!!
Artikel wie beschrieben Schnelle Lieferung
Pluspunten
Perfect onderdeel gehad top
Verbeterpuntenverzendkosten moeten echt naar 6,50
Pluspunten
Correttezza e velocità. Sito molto chiaro, prezzi corretti
Positive
Bestellung und Lieferung hat bestens geklappt. Ware ist einwandfrei. Kann ich weiter empfehlen.
all perfectly
You did not send me a glove box lock that I could use. If you contact me with a return email address, I will send you pictures.
Hi, thank you for your review. I see you have ordered an ignition lock set. Was there a glove box lock in the pictures when you ordered? Regards, Team Boonstra
Pluspunten
Duidelijke info, goede prijs en snelle afhandeling.
Verbeterpunten(persoonlijk) Bericht wanneer artikelen van een bepaald type motor aangeboden worden. Bv iemand automatisch een bericht sturen als er (tweedehands) artikelen voor een Road King 2000 te koop worden aangeboden.