rapide
Suggestionsplus de suivi paquet
Pluspunten
Prima spullen, prima prijzen, prima service, prima levertijd.
Top Ware und schnelle Lieferung. Danke
Positif
Tout, emballage impeccable, envoi rapide.
Very best!!
Pluspunten
Perfect netjes in communicatie en afhandeling
Positive
Die Auspuffkrümmer konnten gut verbaut werden, hatten keine Beulen. Alles gut verpackt. Bin sehr zufrieden
Pluspunten
Zeer tevreden, heb een paar gebruikte remklauwen gekocht en kreeg via de mail info dat ze 'goed' zouden zijn, zo niet, geld terug. Waren in keurige staat en snel geleverd. Top.
Positif
Les matériels La charretée du site
SuggestionsTout est parfait
Pluspunten
snelle levering (mar dat kan ik als particulier ook)
Verbeterpuntenvoor 10 euro verzendkosten mag het wel wat beter verbakt worden. Maar het slechte vind ik dat niet de kleur wordt geleverd die op de site staat.. en dat valt ook onder communicatie daardoor een 1. Kortom een snelle levering in slechte verpakking met juiste onderdeel in verkeerde kleur. zou ik mensen jullie aanraden.......ja maar of afhalen of na bellen. (onbetrouwbaar)
Goedemorgen, Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de geleverde onderdelen en of onze service. Als u in onze webshop een bestelling plaatst krijgt u (normaal) exact wat u gezien heeft op de foto's. Mocht dit niet het geval zijn dan moet er in ons magazijn een fout zijn gemaakt met als gevolg dat er een verkeerd onderdeel is ingepakt. Zou u een foto van het onderdeel en het label kunnen sturen naar onze klantenservice - [email protected] ? Wij gaan dan uitzoeken wat er verkeerd gegaan is en sturen u heel graag alsnog de juiste op. Alvast bedankt, groeten Team Boonstra
Positif
Le produit est très bien emballé et conforme à la description
SuggestionsAméliorer le suivi des pièces
El sitio web más barato para comprar piezas BMW motorrad. Muy recomendable y fiable.
Pluspunten
Duidelijke internet site/shop.
VerbeterpuntenIets vriendelijker aan de telefoon zou wel mogen.
Pluspunten
Ok! imagery.
Verbeterpuntenpacket follow-up more closely.
Pluspunten
Snel en geleverd wat ik wilde hebben.
Pluspunten
MOLTO ORDINATI i ricambi vengono immagazzinati con codice a barre, il tps visivamente risulta nuovo, in perfette condizioni acquistato al prezzo migliore nei ricambi on line
Verbeterpuntenperfetto SUPER