Pluspunten
makkelijk onderdelen zoeken snelle en goede levering
Verbeterpuntenhoge verzendkosten was een derde van het bedrag
Pluspunten
Ik had een aanrijding met mijn motor gehad. Bestelde bij Boonstra een complete voorvork, later bleek dat de motor niet meer te redden was. Total Loss. Een mailtje naar Boonstra en ik kon de vork terugsturen. Het aankoopbedrag werd direct volledig terug gestort. geweldig bedrijf Top!!!! Piet Lievense.
Positif
super serieurs je entièrement satisfaits j'ai commander plusieurs pièces pour ma moto aprilia pegaso 650 je n'ai eu aucun problèmes vous pouvez commende sen problème je tiens a dire que j'habite dans le sud de la France
Suggestionsils n'y a rien a changer sa marche super bien
Pluspunten
Snelle en nette verzending, keurig product ontvangen, zeer tevreden !!!
VerbeterpuntenGeen
Positive
Great company to deal with. They got the part right first time after two separate mistakes from UK breakers.
SuggestionsKeep doing what you do !
Pluspunten
Redelijke snelle levering
VerbeterpuntenAdvertentie van artikelen zorgvuldger maken defecten vermelden
Hallo, bedankt voor uw beoordeling. Zou u uw ordernummer willen doorgeven aan onze verkoopafdeling? Dan gaan wij onderzoeken wat er mis gegaan is. Alvast bedankt, gr Boonstra
Pluspunten
Goed overleg en snelle levering. p.s. Ook goed verpakt.
Verbeterpuntenn.v.t.
Positive
Great service, had my order within a few days
Pluspunten
Zeer correcte service
Positive
ja, fer price, good item
Pluspunten
Voorwiel besteld. Snelle levering. Wiel in uitstekende staat en heel goed verpakt.
Positive
The right parts arrived and they worked!
Pluspunten
De werknemers zijn vriendelijk en helpen goed prima service top!
VerbeterpuntenDe prijs kan wel iets lager ;)
Superb service
Positive
Great communication and parts in excellent condition. international shipping was great.
Verbesserungspunkte
eMail-Kommunikation könnte schneller sein