Pluspunten
Goede prijs, snelle levering...
the best
Pluspunten
Duidelijk, vriendelijk en eerlijk...
VerbeterpuntenMisschien toch bij aankoop iets extras erbij cadeau doen of garantie...Het gaat toch om behoorlijke bedragen..
Ik wacht nog steeds op mijn zijstandaart.
Hallo, zou u contact op kunnen nemen met onze verkoopafdeling? Wij kunnen geen order vinden op uw naam. Alvast bedankt.
Pluspunten
Snelle en goede levering, mooie kwaliteit van geleverde (gebruikte) onderdelen.
Pluspunten
GEEN!!!!!!!!
VerbeterpuntenCorrect zijn met hun klanten
Bedankt voor uw reactie. Kunt u vertellen wat u bedoelt met correctheid? Ik probeer uw order te vinden, zou u het ordernummer door kunnen mailen? Alvast bedankt.
Pluspunten
A l écoute du client...reponse rapide. ..expedition très rapide et soignée. ..rien à redire
VerbeterpuntenPeut être le paypal pour l international....se serait beaucoup plus simple pour le paiement
Die Abwicklung
VerbesserungspunkteTeil war nicht ganz in Ordnung, mein Mechaniker musste einen Stück von meinem alten Tankdeckel nehmen.
Positif
Rapide et choix de pièces nombreux
SuggestionsLe produit présente des défauts qui n'avaient pas été' annoncés
Pluspunten
Reibungslos und ohne Mängel. Vielen Dank
Positive
Teil passt und funktioniert . Perfekt.
Pluspunten
HONESTY !
Pluspunten
Erg goede klantenservice, vriendelijk personeel en een snelle levering
Pluspunten
Speed orderuitvoering en de levering was geweldig.
fairer Preis schnelle Lieferung