Pluspunten
Snelle levering,maar moet alsnog meer kosten maken voor revisie van de door dit bedrijf geleverde remklauwen.
VerbeterpuntenOnderdelen zijn alleen op zicht beoordeeld,en niet op juiste werking (zuigers van remklauwen zitten vast)
Pluspunten
snelle service en perfecte opvolging
Positive
gerne immer wieder wenns passt, Danke
VerbesserungspunkteGuter Kontakt saubere Lieferung
Positive
Super Service. Top Ware. Bin sehr zufrieden !!!!!!!
Pluspunten
Correct en super snelle leveringen
Positive
Fast delivery, product in excellent condition.
Pluspunten
makkelijk zoeken op de website bij vragen netjes te woord gegestaan
Pluspunten
Alles top
Pluspunten
Product voldeed aan de beschrijving en mijn verwachtingen. Na bestelling, twee dagen later in huis en keurig stevig verpakt.
Pluspunten
Venditore serio e affidabile. Soddisfatto!!
Onderdeel was defect. Zelf onderdelen overgezet om het weer te laten werken. Op mijn mail hierover voor een oplossing is nooit op gereageerd! Slecht!
Passende Teile, guter Preis, schnelle Lieferung
VerbesserungspunkteEmails in besserer deutscher Sprache formulieren.
Pluspunten
Veel in voorraad en snelle levering
VerbeterpuntenTe duur
Pluspunten
Onderdelen waren netjes verpakt en vakkundig gedemonteerd van de donormotor
VerbeterpuntenMeer gegevens noteren over het product op de website. Bijvoorbeeld van wat voor motor deze verwijderd is en hoeveel km deze gereden had. In mijn voorbeeld, aan het product zat een kaartje met de gegevens van de donormotor. Dit stond niet op de website. Alleen het type motor stond vermeld
Geef suggesties als men een onderdeel koopt welk ander onderdeel daar eventueel bijhoort. Voorbeeld: ik koop een buddyseat, daar hoort een vergrendeling bij die ik later alsnog moest bijbestellen en daardoor twee dagen later pas kon rijden.
Positive
Good Day my overall experience was certainly a good one . the effort and communication has also being great. 100% satisfied in the way business was conducted.
SuggestionsWhile I have not received my package as yet the track information remains the same as from the 23June. It says it still in route to country of destination. It would be nice to get some indication as to when it would arrive in South Africa.
Pluspunten
Overzichtelijk
Verbeterpuntengeen mening
Positive
Super Teile und super schnell ( gut verpackt) geliefert. Danke!!!