Verbesserungspunkte
Genauere Typenbezeichnung (Baujahr usw) für die Ersatzteile wären gut
Pluspunten
Veel op voorraad Snelle levertijd Tijdens eerder bezoek (koop motor) zeer vriendelijk ontvangen, rondleiding gehad, etc., dus goede klantbinding
VerbeterpuntenSoms zijn onderdelen wat duurder dan bij de concurrent.
Pluspunten
Super!! Item voldeed aan de beschrijving, goed verpakt, snel verzonden en op tijd geleverd.
Bezorgkosten zijn aan de hoge kant niet echt meer van deze tijd
Positive
Buen servicio. Artículo correcto.
Positive
Exelent service. 100% satisfied Productos was as shown.
SuggestionsThere its nothing to improve at this moment. On My opinión.
Pluspunten
Goede en snelle levering. Product was van een beloofde kwaliteit.
VerbeterpuntenProduct foto was redelijk, maar verkleuringen in het product waren pas zichtbaar na levering.
Positif
Très bien, piece reçu en très bonne état et conforme à la commande.
Positive
Used part works like new.
Alles soweit ok
Pluspunten
goede service en afhandeling, i had het verkeerde besteld en na telefonisch contact hebben we het goede onderdeel gevonden en kon ik de verkeerde gewoon terug sturen en kreeg het geld terug gestort.
Verbeterpuntenhelaas was ik wel mijn €6.95verzendkosten kwijt welke niet meer verrekend waren bij het terug storten van het aankoop bedrag.
Pluspunten
geen communicatie nodig
Pluspunten
OK, heb niets toe te voegen.
VerbeterpuntenIn bijlage overzicht of factuur in PDF zou welkom zijn. Zeker als je veel besteld bij verschillende handelaren.
Pluspunten
snel en zorgvuldig verpakt geleverd
Well, couldnt be better