Pluspunten
Snel geleverd, prima service.
Positive
Nice website and wide model selection...Fast shipment.
SuggestionsPhotos and info of the product were inaccurate - But everything went smoothly and i got refund.
Pluspunten
Gewoonweg correct
Verbeterpuntenjaartal bij foto voor honda sh onderkuip 2005 is niet correct, die van 2006 hoort ook bij 2005
Positif
Réactivité du traitement de la commande et de livraison . Description et photo détaillé de la pièce impeccable
SuggestionsAméliorations : plus de propreté des pièces Propositions : facture et bon de retour imprimé en francais (pour ma part)
Pluspunten
Goede service, netjes verpakt en op tijd geleverd.
Positive
your company has a variety of parts that interest me
Pluspunten
Snelle levering, netjes en stevig verpakt. Heel veel onderdelen.
VerbeterpuntenDe communicatie verliep soepel, mn vragen werden bijna direct beantwoord. Niet met het juiste antwoord want er ging niks meer van de prijs af en de verzend kosten waren ook voor mezelf ;) Prima dacht ik... maar in 1 van mn vragen stond of er geen schade was aan het product en dat was er niet... Ik ben namelijk al een keer de mist in gegaan met een zadel. Tot mn spijt zag ik direct na het openmaken dat er dus wel een scheurtje zat in de naad van het zadel. Teleurstellend. Had dit gewoon eerlijk gemeld. En dan had er zeker nog wat met de prijs gedaan kunnen worden. Ik heb nu dit zadel later herstellen maar had dus net zo goed mn oude kunnen laten maken van dat geld.
Pluspunten
Prima spullen, kundige telefonische uitleg en snelle levering.
Schneller Service, super Verpackung, 1a Ersatzteil wie beschrieben, Dankeschön
Pluspunten
Artikel bleek achteraf jammer genoeg niet meer aanwezig!! Maar na vermelding hiervan direct geld terug gestort zeer snel en goed bedankt
Pluspunten
Bijna alles op voorraad!
shipping fee reduction
Pluspunten
Zeer correcte en vlotte service.
VerbeterpuntenWebsite aanpassen voor mobiel zoeken. Automatische zoektermen weergeven .
Pluspunten
Snelle levering, product was als omschreven
Positive
Fantastic! Part fitted and bike running like a dream! Thank you so much!!!