Pluspunten
Snelle respons en dito levering.. Als ze de onderdelen hebben een aanrader!
Positif
Très bon vendeur, prix correct, livraison rapide. A recommander !
Pluspunten
-zeer snelle levering -de geleverde gebruikte onderdelen waren beduidend beter dan verwacht -zeer prettig en voorkomend aan de telefoon -gewoon top
Verbeterpuntensorry, geen
Pluspunten
Goede service. Snel antwoord op vragen. Denken met je mee bij vragen of problemen en komen met oplossingen waar je iets aan hebt! Ik ben een tevreden klant en ga een volgende keer zeker weer terug!
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site.
Pluspunten
juiste onderdeel en goede conditie
Verbeterpuntenverpakking kan kleiner en levering iets spoediger zou prettig zijn het was niet slecht maar ook niet super
Super Preis,schnelle Lieferung
Verzendingskosten zijn duur
Positive
Danke , hat alles schnell und gut geklappt gerne wieder.
Positif
bonne qualité des pièces
Suggestionscommuniquer en français
Pluspunten
Vlotte service
Positive
Easy to deal with and very quick delivery. . Ordered my part on a Friday and it arrived in Ireland on the Wednesday. ..
SuggestionsOnly thing I would suggest is provide tracking details for shipping. Just to give a bit.more piece of.mind
Pluspunten
prima, niets te vermelden
Positive
Alles sehr gut gelaufen, die Ware ist absolut ok, wurde gut verpackt und prompt versendet. Vielen Dank. Gerne wieder +++
Positive
Great attitude when phoned .
SuggestionsKeep up the good work.
Fast response.
SuggestionsNone
Als je naftdop koopt verwacht je ook dat er sleutel bij is ,nu onbreukbaar 35euro weggegooit
Goedemorgen, Bedankt voor uw reactie via Kiyoh. Het spijt ons te horen dat het onderdeel dat u besteld heeft niet volgens verwachting is. We hebben het nagevraagd bij onze afdeling logistiek en er zijn twee sleutel mee gestuurd. Heeft u toevallig al contact gehad met onze verkoop afdeling? Als u niet tevreden bent met het geleverde onderdeel heeft u altijd recht om het retour te sturen. Neem daarvoor contact op met [email protected]. Alvast bedankt, groeten Team Boonstra Parts