Positive
Good buy. I am very pleased with the purchase.
Pluspunten
Juiste onderdeel snelle levering. Via de telefoon goed geholpen. Goed bereikbaar
Pluspunten
Goed technisch advies aan niet zo handige sleutelaar, duidelijke uitleg betreft garantie. Komt betrouwbaar over. Duidelijke site.
Nice, fast
Pluspunten
Vriendelijke en hulpvaardige medewerker aan telefoon en bij plaatsing bestelling deze de andere dag al binnengekregen goed verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uitgebreide sortering.
All the process
Pluspunten
VERY GOOD
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Duidelijke uitstekende web site
Tout perfect Todo perfecto. Recomendable
Positif
matériel occasion en bonne état . livraison très rapide . prix correct
Suggestionspaiement par CB
VerbeterpuntenVerzendkosten veel te hoog
Alles einwandfrei
Pluspunten
Ik heb een tellerset besteld. Na inbouw (zonder eerst gereden te hebben) bleek bij het rijden de snelheid niet aangegeven te worden. Na telefonisch contact heeft men dit ondanks dat de 'probeertermijn' van een week was verlopen kosteloos voor mij opgelost. Ik kon de tellerset retourneren samen met mijn oude tellerset, hiervan zijn de tellers nog goed, de ophangpunten stuk; men heeft toen van 2 tellers 1 goede gemaakt).
Très bonne attention, réponse rapide et claire. Je recommande à 100%
SuggestionsCréer un club pour les réductions et avantages, pour ceux qui achètent sans cesse dans votre magasin. De nombreux articles ne sont pas représentées. Sinon, très bonne attention
Positive
Easy to navigate website, speedy delivery.
SuggestionsOption to pay by debit card, and more items please.
Pluspunten
Zeer snelle verzending Geleverde producten in goede staat