Pluspunten
Ruime keuze, snelle en correcte levering, goed verpakt, gemakkelijk bestellen en betalen, goede en correcte communicatie
VerbeterpuntenDe verpakkingsdoos was wel heel groot. Kon een maatje kleiner, maar dit is eigenlijk muggenziften. Eigenlijk geen klachten
Pluspunten
Alle punten goed
Rechter spiegel besteld voor een kawasaki er-6 van 2009. Spiegel stak verkeerd in elkaar. Losgevezen en juist in elkaar gestoken. Kleine moeite. Maar het had beter geweest wanneer ik dit niet had moeten doen.
Pluspunten
Grote voorraad, nette schoongemaakte onderdelen. Duidelijk email verkeer vanaf de betaling tot wanneer het bij het verzendadres aangeboden wordt. Vanwege een snelle levertijd onderdelen kunnen bestellen om deze vervolgens met iemand mee te sturen naar Bonaire. Gezien hier niet veel te krijgen is of tegen de hoofdprijs is de grote voorraad en snelle levertijd van Boonstra Motoren super
VerbeterpuntenEen live chat. Zelf bestel ik regelmatig onderdelen vanuit de US daar zie je dit veel, werkt super. http://www.bikebandit.com (rechts boven, live chat)
Pluspunten
fijn contact en problemen worden heel snel opgelost!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en accuraat
Positive
Excellent service and communication!
Pluspunten
Snelle levering en een goed product
Pluspunten
Zeer snelle en zorgvuldige levering.
Positif
Super dévoué. Pas de frontière de langage. Je conseils à tous
SuggestionsRien au top
Pluspunten
Nemen de telefoon snel op, geven goed advies en bieden actief retour aan. Gevraagde onderdeel was snel thuisbezorgd met DHL, en degelijk verpakt in grote doos met vulmateriaal. Volgende keer zeker weer!
Pluspunten
Snellen levering. Ik had een gebruikte uitlaat voor mijn motor, een st 1100 gekocht. Het ding zag er prima uit.
Pluspunten
Snelle en correcte levering van het bestelde onderdeel!
Pluspunten
artikel is goed omschreven met duidelijke fotos
Tolle Ware vielen Dank
Verbesserungspunktekeine
Positive
Schnell, Ware wie beschrieben, guter Kontatk, gerne wieder :)
Pluspunten
Goede overzichtelijke site. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Positif
Envoi rapide est simple, jante reçue propre et prête à l'emploi!
Pièces propres, emballage de qualité. Je recommande +++++
Pluspunten
Het onderdeel was gelabeld met daarop de informatie.
VerbeterpuntenIk zou er geen weten momenteel.
first class !
Positive
Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles einwandfrei. Eines ist klar: wenn ich wieder etwas brauche, weiß ich, wo ich mich hinwende :) Order to delivery - everything was perfect! If I ever need another part for my motorcycle, I know where to go :)
Pluspunten
Zeer snelle levering en zeer nette onderdelen zeer tevreden
VerbeterpuntenZou het niet weten! Het was bij mij allemaal goed dus ga zo door