Pluspunten
Gelevert zoals beschreven
Verbeterpunten??
Positif
Très bon site et très bon prix!
Pluspunten
overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering
Pluspunten
Als een probleem is met verzending wordt er oplossing voor gezorgd en snel. De levering is altijd mooi verpakt en verzorgd. Vandaag bestellen binnen een week heb je een levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
via https://www.boonstraparts.com/ Onderdelen zijn goed of geheel nieuw en een snelle levering. Zeer aan te bevelen.
Pluspunten
snel , niet duur tov collega's , kwaliteit en duidelijk gelabeld op de site qua bouwjaar en zo.
VerbeterpuntenVoor mij viel niks te verbeteren. Ze deden alles al zoals het hoort.
Positive
Quality goods at a competitive price and overall excellent service.
Positif
Parfait, je recommande, la pièce est arrivé en Colissimo bien emballée.Bravo et merci.
Positive
I like the fact that the parts you see are the parts you receive!
Pluspunten
Overzichtelijke site per categorie
Verbeterpuntengeen
Good price, good item
Suggestionstracking info at buy
Pluspunten
Doordat ik niet precies weet hoe de verschillende onderdelen, die ik nodig had, heten maakte ik een paar keer een fout in de webshop. Waardoor, wat ik uiteindelijk nodig had (theoretisch), niet meer in het magazijn lag. Na een telefoontje werd alles voor me opgelost en netjes opgestuurd!
Pluspunten
snelle levering en goede waar
Pluspunten
Top snelle levering , 2de hands artikel is in nieuwstaat helemaal goed , mijn man was heel blij met zijn "nieuwe" zadel !
Positive
bestelltes teil war nach drei tagen da. funktionierte perfekt. rückfragen wurden umfangreich beantwortet.
Pluspunten
snelle levering van de artikelen die precies overeen kwamen met de foto in de webshop
Pluspunten
Goede en snelle website, communicatie heb ik op alle fronten als perfect ervaren. Had een retour en geld was binnen een week teruggestort. Ga zo door!
VerbeterpuntenBeschrijving zou iets gedetailleerder, had een bepaalde pakking gelukkig niet nodig maar zou fijn zijn als de maten ervan erbij zouden staan.