Pluspunten
Pluspunten
goede levertijd geen problemen met de bestelling
Pluspunten
Goede service en snelle levering.
Pluspunten
Snelle service, goede site, onderdelen gedocumenteerd.
Alles bestens.
Pluspunten
Goede afhandeling en goed product geleverd
Pluspunten
Overzichtelijk. Snelle levering.
Pluspunten
Men had een spiegel opgestuurd waar een onderdeel aan ontbrak. Na telefonisch contact kon ik de spiegel retour sturen, en werd een goed exemplaar inclusief vergoeding van de verzendkosten toegestuurd. Goede service!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk!
Pluspunten
prima verpakt en volledig zoals beschreven. Alle onderdelen waren perfect in orde!
Verbeterpuntenéén van de bestelde onderdelen was wel erg vuil, misschien even spoelen voordat het gestockeerd wordt.
Pluspunten
Boonstra is altijd netjes in de communicatie en levert de spullen altijd snel en de producten zijn altijd zoals deze in de advertentie beschreven staan. Ga zo door!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGratis paypal
De tracking code word door DHL naar de klant gestuurd via de post. Daar heb ik niets aan als ik spul vanuit het buitenland bestel. Ik kan niet zomaar naar huis vliegen om in de post te zoeken. De tracking code moet of met de e-mail verstuurd worden of op de bestel pagina vermeld worden. Zonder tracking code zoekt het post kantoor hier niet eens naar het spul.
Pluspunten
Goede goedkope bmw relais
VerbeterpuntenGa zo door
Superservice, bin sehr zufrieden
Positive
Llego en poco tiempo, buen servicio
Pluspunten
Prima site en onderdelen in nette staat geleverd.
Pluspunten
spullen netjes verpakt
Pluspunten
muy buena descipcion del producto
Verbeterpuntenpoder pagar con visa,es una perdida de tiempo hacer trasferencias..