Pluspunten
Accuraat, efficiënt en klantvriendelijk
VerbeterpuntenNiet gevonden
Easy to deal with. Speedy delivery. Parts were perfect aswell
Positif
Service incroyablement rapide. Pièce conforme à la description (état neuf dans mon cas). Vendeur chaudement recommandé!!! A+++
Pluspunten
Goede communicatie , prettig en dienstverlenend
VerbeterpuntenGoedkopere verzend kosten!. Voor elk extra besteld onderdeel betaal ik extra verzendkosten . Terwijl toch alles in 1 pakket verstuurd word. Mijn inziens maak je het dan niet aantrekkelijk meer spullen ineens te kopen (eerder omgekeerd) en vind ik dat ook niet logisch. Andere tip: Meer onderdelen van ook oudere motoren zou soms handig zijn
Pluspunten
All ok
Pluspunten
Goede service, snelle levering en prima prijs/kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenHet zoeken naar onderdelen op type, onderdeel en bouwjaar kan wat overzichtelijker
Pluspunten
Zoals beloofd
Pluspunten
Duidelijke site Redelijke prijzen Geleverd zoals het hoort
Pluspunten
Duidelijke website Telefonisch duidelijk geholpen Levering netjes verpakt en snel geleverd
Suggestions
menu plus claire lors de l'identification sur le site
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
VerbeterpuntenSpecifiek zoeken was voor mij als niet techneut toch wel lastig!
Pluspunten
duidelijke website en snelle levering
Alles ok, danke!
Positive
Product as agreed, quickly, realized excellent buy, highly recommend.
Pluspunten
levertijd en het contact als er een bestelling niet goed gaat. goeie service . bij mij ging 1 bestelling niet helemaal goed. was niet goed door gekomen. maar met 1 telefoontje werd het gelijk opgelost en de volgende dag had ik mijn bestelling binnen. ondanks het probleem ben ik erg tevreden hoe boonstra gehandeld heeft
Verbeterpuntenik vind het bestelen via de site beetje te lastig . mag wat duidelijker. ( beter overzicht van wat je bestelt heb)
Positive
Answers to queries are performed immediately.
SuggestionsThe product was shipped immediately.
Pluspunten
Zeer goed 2de hands spul
Positive
Gute Rückmeldung per E-Mail. Auch Details konnten geklärt werden. Man kann auch auf niederländisch, englich oder auch deutsch schreiben.
Very fast and efficient
SuggestionsYou can't improve something that seems to be working fine
Positif
Very fast