Pluspunten
goede service en snelle levering
Pluspunten
Veel onderdelen op voorraad tegen schappelijke prijzen. Snelle service.
Pluspunten
ik heb niks te klagen
Positive
Very good shop and fast delivery.
Pluspunten
Super snel en betrouwbaar.
Pluspunten
Een zeer vlotte afhandeling . Danku Doe zo verder
VerbeterpuntenNihil
Positive
identificaciónde las piezas, fácil pago y envuo
Suggestionstener versión en español
Pluspunten
excelente serivicio muy rapido
Alles super schnell gelaufen
Het onderdeel dat ik bestelde miste een aantal cruciale rubbertjes. Een oplossing werd daarvoor niet gevonden.
Pluspunten
Overzichtelijk en behulpzaam, vakbekwaam
Pluspunten
Pluspunten
meedenkend
Positive
He comprado varias veces en su tienda y siempre me han atendido bien y he recibido los artículos que deseaba y los envíos han sido rápidos.
Lief Super!! Sehr schnell Lieferung
Pluspunten
prima bedrijf goeie contacten snelle levering , bij niet goed wordt omgeruild , zonder gezeur wij zijn tevreden
Verbeterpuntenschademotoren vinden wij te duur , is in een hoop gevallen niet aantrekkelijk (schade opbouwen valt altijd tegen) .
Pluspunten
Snel en correct geleverd.
Pluspunten
Snel, duidelijk en nette spullen. Goede prijs kwaliteitsverhouding, je weet tenslotte zelf het beste wat je koopt en wat je op de foto's ziet.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nette website, Vlotte levering.
VerbeterpuntenOmschrijving klopte niet bij mijn bestelling. Bij het artikel stond de omschrijving "goed" maar het bleek onbruikbaar en moest eerst gereviseerd worden. Gemeld, maar er werd geen restitutievoorstel gedaan. Kortom, artikel veel te duur gekocht en niks aan te doen. Helaas pindakaas.