Pluspunten
Alles ging goed en snel
Pluspunten
Goed info over product , snelle levering
Fantastic service
Positif
Oui
Pluspunten
Goede service. Uitstekende levertijd.
Positive
Good communications and fast delivery
SuggestionsAllow customers to make offers on items for sale
Pluspunten
Vriendelijk, mensen denken graag mee naar een oplossing
VerbeterpuntenVaste klanten nog meer voordeel geven
Pluspunten
De onderdelen kun je op de site goed en duidelijk zien, en dat wat je hebt aangeklikt krijg je ook !
VerbeterpuntenMisschien rondom Sinterklaas-tijd rekening houden met langere levertijd. omdat er dan heel veel online besteld wordt en de vervoerder het niet aan kan, wat bij mij het geval was.
Pluspunten
Descripción de las partes, empaquetado y envio, todo ok
Pluspunten
ben zeer tevreden
Pluspunten
Very good
Pluspunten
snelle reactie en zeer behulpzaam
Verbeterpuntenbetere overzichtelijke foto's meer in detail. voornamelijk nummers op de onderdelen zegt meer. door te bellen hebben ze betere foto's gemaakt en op de site gezet, en toen wist ik dat ik de juiste onderdelen had.
Positive
Einwandfreier Ablauf - Klasse!
Positive
preisleistungsverhältnis sehr gut, für das,daß der kühler gebrauchsware ist, noch in einem sehr guten zustand !
Verbesserungspunktebis jetzt weis ich nicht, was verbessert werden könnte ! nur weiter so und größstmöglichste kundenzufriedenheit. ! grüße viktor
Pluspunten
Seriedad y buen servicio
Pluspunten
Keurig verpakt en goed geleverd.
VerbeterpuntenNiet echt een tip, meer een opmerking. De tellerplaat vond ik met € 150 best duur. Maar ik had weinig keuze.
Positive
I purchased some brake calipers from Boonstra. Delivered in a few days as I live in the UK Calipers were as per pictures, excellent condition. Thanks Boonstra I will be back
Eccellente service