Pluspunten
Waar voor je geld , soms is het beter om een gebruikt onderdeel te bestellen ipv een dure nieuwe!
Positif
Site facile à utiliser
Pluspunten
Goed bereikbaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Assortiment
VerbeterpuntenLeertijd en communicatie hierover
Pluspunten
Altijd op tijd en correct....ook de prijzen vallen goed mee
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
prix correct article conforme au desciptif
Verbeterpuntenun numero de suivi serait le bienvenu . cordialement .
Pluspunten
Snelle levering Producten zien er zeer goed uit voor 2de hands gedemonteerde onderdelen. Goed/voldoende verpakt.
VerbeterpuntenVerzendkosten voor kleine (en wat goedkopere) onderdelen verminderen, dus aantrekkelijker maken van klein verkoop (benzinekraan etc)
Pluspunten
ik ben erg te vreden niet alleen om snele levering ook om snelle antwoorden op vraagen en het groote asortiment groet tjeerd
Pluspunten
Rapidez seriedad y ganas de gustar.
VerbeterpuntenTener más opciones de idioma. Català , Castellà etc
Pluspunten
Duidelijke communicatie snelle levering.kwaliteit van de producten is en goed
Pluspunten
Ruim assortiment gebruikte onderdelen in goede staat, voor redelijke prijzen.
Pluspunten
Men was correct via telefoon en mail.
VerbeterpuntenMet ipad is bestelling ook te doen ook betaling. Dhl had paket terug gestuurd doordoor een week gewacht op bestelling.
Pluspunten
Na een dag had ik me bestelling thuis ben heel tevrede
Pluspunten
What you see is what you get Altijd een antwoord op vraag (een link naar het stuk zou ideaal zijn) snelle levering realistische prijzen (goede prijs/kwaliteit) recyclageverpakking van eigen materiaal duidelijke, efficiënte website
Pluspunten
Goede, snelle levering. Onderdeel was in goede staat.
Pluspunten
Echt een goede service
Pluspunten
Geen...
VerbeterpuntenIk heb nog nooit wat besteld en wel allerlei mailing ontvangen. Een keer gebeld en een mail gestuurd dat het email adres niet klopte. Gezien het feit dat ik nu weer een mail krijg om dit bedrijf te beoordelen kan alleen maar zeggen dat het administratief voor verbetering vatbaar is. En dan druk ik mij nog voorzichtig uit. Tip... Graag mijn email adres [email protected] uit jullie database halen, daar maak je mij blij mee Mvg D. Barendse
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling via Kiyoh. Wij hebben inderdaad uw email adres uit ons systeem verwijderd nadat u telefonisch contact met ons had opgenomen. In de wondere wereld van het internet is een fout in het email adres (punten, leestekens etc) al genoeg om een andere ontvanger te bereiken. U had deze review uitnodiging dan ook niet moeten ontvangen, dat klopt. Echter was deze ook al verzonden naar de review database voordat wij uw email adres hadden verwijderd. Onze excuses voor het ongemak, het mag vanaf nu echt niet meer gebeuren. Vriendelijke groet, Boonstra Parts
Good part good price
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit, mooie prijs, goed verpakt
Verbeterpunten/
Positive
Excellent service dispatched and received within 48 hours cant ask for better. Will be using again in the future.
Positive
Very good communication. Very fast delivery. The parts are exactly as described.
SuggestionsI do not see ATV parts. It would be very good to have some second hand ATV parts in Europe, because from US.....long story.