Positive
Sehr schnell, sehr gut verpackt, guter Zustand
Pluspunten
Snel en Mooi verbatim geleverd
Pluspunten
over zichtelijk website om te zoeken Snel levering
Positive
An excellent international service. Very well priced and delivery is speedy.
Pluspunten
Unkompliziert kompetent schnell und sehr freundlich.
VerbeterpuntenBleibt wie ihr seid. Ihr seid klasse. ++++++++++++++++++++++++++
Pluspunten
Snelle communicatie en goed advies.
VerbeterpuntenVerzendkosten wat aan de hoge kant, maar goed verpakt.
Pluspunten
tweede keer dat ik iets bestel bij dit bedrijf en beide keren niks te klagen product snel geleverd gekregen en goede communicatie ben een custom motor aan het.bouwen en had het een passnede naaf voor.mijn achterwiel.nodig zelfs naar een paar keer mailen deden ze nog de moeite om te gaan meten voor me uit eindelijk het juiste kunnen bestellen bedankt hiervoor
Pluspunten
Grote voorraad Schone gebruikte producten Snelle levering Goed verpakt Vriendelijk en technisch personeel
Verbeterpuntenhet bedrijf Boonstra is in de loop van de jaren flink gegroeid vooral online en er is al veel verbeterd. Dus ik kan weinig verbeterpunten verzinnen.
Alles Bestens, Danke
Pluspunten
Duidelijke website, onderdelen zijn goed te vinden en te bekijken.
VerbeterpuntenVind het wel jammer dat als je meer besteld daar geen kortinh tegenover staat. Zo ben ik goedkoper uit als ik elders bestel waar wel van korting genoten wordt.
Positive
Good quality used parts - accurately described. Helpful and friendly staff. Very fast dispatch, and secure shipping. Top notch service.
SuggestionsNone, pretty damn good as is!
Pluspunten
Wordt via mail prima op de hoogte gehouden. Carburateurs voor CB 500 zelf opgehaald. Keurige staat. Apart gelegd als reservering. Prima!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goed verpakt en onderdeel ziet er goed uit en werkt goed.
Pluspunten
Duidelijke foto van de producten. Goede track andere trace.
Pluspunten
Was op zoek naar missend onderdeeltje, kon het zelf niet vinden op de website, even gebeld, het was binnen 2 minuten boven water. Kreeg netjes een mailtje met link naar het missende artikel. Kon het zo bestellen vanaf de website, zo gepiept. Het bestelproces was ook duidelijk en inzichtelijk: elke volgende stap kreeg ik melding van dus ik wist precies wanneer het verzonden was enz. Supersnelle levering, zeker voor herhaling vatbaar !
VerbeterpuntenNIks