Pluspunten
Super snelle levering. Onderdeel was netjes en schoon. Zelfs geleverd met meer delen dan verwacht. Super! Ook hulde voor de website. Duidelijk en zeer informatief.
VerbeterpuntenGeen idee !
Pluspunten
Superschnell geliefert . Top quallität . Ich werde immer wieder hier kaufen .
Pluspunten
duidelijke tel overleg en snelle terugbel actie en goede instructie ontvangen.
Pluspunten
Super service. Fast delivery. Would by again without doubt.
Pluspunten
Snelle levering, Snelle communicatie, Veel keuze!
Pluspunten
Thanks Fast shipping Thx from Hungary Regards
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam door de telefoon
VerbeterpuntenNaamgeving onderdelen op website. Na betalingsbevestiging vermelden wat de stand van zaken is mbt orderpikken.
Pluspunten
goede communicatie en zeer snelle levering
Verbeterpuntende verhouding van de bezorgkosten en het bestelde onderdeel liep een beetje scheef, de bezorgkosten waren best hoog. hier staat echter de zeer snelle levering tegen over.
Pluspunten
Snel geregeld en geleverd
Pluspunten
Spullen waren goed verpakt en snel verstuurd
Pluspunten
duidelijke informatie over producten
Verbeterpuntenterugsturen mag maar zou gratis moeten.
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk, snel met leveren
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Vlotte, heldere en prettige communicatie.
VerbeterpuntenIets royalere marge op de gebruikte onderdelen zou welkom zijn.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering. Goede spullen
VerbeterpuntenAl van een tijd terug. Ik was opzoek naar velgen voor een zx10r. Ik heb toen een mail gestuurd omdat er een zx10r bij de schade motoren stond. Mijn vraag was dat als deze motor niet verkocht werd, maar gedemonteerd of ik dan een mailtje kon krijgen zodat ik die velgen kon kopen. Het antwoord(wel een snelle reactie) Hou de site in de gaten. Nou snap ik dat jullie niet iedereen voor een boutje een mail kunnen sturen, maar voor een set velgen incl. remschijven? Maar verder tevreden. Gr Stan
Na te bellen over nog te leveren onderdeel na een week bleek dat er iets fout ging in het systeem, Voor de rest prima geholpen met telefonisch contact
Pluspunten
Vlotte zoekmogelijkheden Snelle reactie / levering Correcte onderdelen
Pluspunten
Absolut klasse und jederzeit gerne wieder