Filtre

Helemaal tevreden

Product zoals omschreven en werkend goede prijs

Snel en overzichtelijke site

Werd ondanks de corona tijd toch nog snel bezorgd. Prima service.

Ottima

Venditore serio ed affidabile

• Ci consiglieresti? Si

Mooie 2e hands motor onderdelen WYSIWYG

Goede onderdelen , goede foto's , snelle verzending miss wel even vermelden of er het bevestigingsmateriaal bij is of beschikbaar is

Très bon site serieux et efficace

J'ai commandé 3 pièces pour 2 motos. J'ai été livré rapidement et les pièces étaient bien conformes aux annonces. Site très sérieux et professionnel. Hugues

Sehr gute Ware und gute faire Preise

Scottoiler eSystem wurde sehr schnell geliefert und war sehr gut und sicher verpackt. Scottoiler sieht aus wie neu und funktioniert einwandfrei.

Waanzinnig goed

Duidelijke website. En zeker niet duur. Super netjes alles verpakt.

Prima, snelle levering en je krijgt wat je ziet

Goede ervaring. 1e keer dat ik een tweedehands onderdeel bestelde. Ik kon uit enkele exemplaren kiezen en koos die welke ik er het best vond uitzien. Deze is snel en correct geleverd. Prima ervaring dus en voor herhaling vastbaar. Al hoop ik niet vaak schade te hebben zodat dit nodig is.:)

Snel en goed

Bestelling voldeed aan de verwachting

Geweldige ervaring

Mijn bestelling was op 3 dagen geleverd wat heel snel is en de bestelling zag er beter uit als op foto, meestal is dat andersom.

Objet conforme à la commande

Livraison rapide et contact téléphonique efficace. Je recommande

Guter Lieferant

Ware wie beschrieben, gute Kommunikation / Informationen zum aktuellen Status, schnelle Lieferung

okee , is juiste gepaste wisselstuk, niet in perfekte staat

is wel beetje gekraakt, veertje versleten, resultaat is dat het afdekplaatje niet goed blijft zitten , zal het weer verliezen onderweg vrees ik, prijs is dus stevig als ik de toestand van het wisselstuk bekojk

Glad to do business with.

Fast and spot on communication with support team.Fair prices.Fast shipment.

Je suis très satisfait

Pièce que je ne trouvais pas ailleurs, en bon état, correspondant à l'annonce, envoyée rapidement dans un emballage soigné. Je suis très satisfait de mon achat et du service fourni.

Super service, snelle verzending

De onderdelen waren goed verpakt en zag er goed uit

Preisgünstig und schnell

gutes Service, faire Preise, schneller Versand und Versandinfos, bin schon mehrfach Kunde gewesen. LG

Super Dealer, speed Shipping

PARFAIT !

Très réactif et rapide à envoyer ! RIEN A DIRE !

Perfecte service!

Top!!

Ok

zeer tevreden . slechts een klein probleem. de koerier kwam om 11 uur toen ik aan het werk was en kondigde niet aan dat hij mijn bestelling zou bezorgen. hij belde toen hij 5 minuten van mijn huis verwijderd was, en ik moest het huis verlaten om de bestelling op te halen. in rust ok.

Fast and furious

Fast and furious