Filtre

Parfait comme à chaque achat!

Envoi rapide et protecteur, objet conforme à la description.Je recommande sans modération!Merci+++++

tutto ok

veloci tutto ok

• Ci consiglieresti? Si

Envoie très rapide je recommande. Merci

Carte de fidélité serai bienvenu

Carte de fidélité serai bienvenu Le port pour l’étranger est un peu cher Mais ce n’est pas de votre faute il est peut-être possible de réduire les coûts de transport par des mondial relais

service rapide, qualité,

je recherchais une piece pour ma YAMAHA TDM de 1996, j'ai comparé les prix et l'état de la piece avec le descriptif, et photo, et j'ai commandé ma piece sur ce site de pieces moto d'occasion,j'ai recu ma piece tres rapidement, et malgres une erreur de ma part( traduction), ils ont pris contact avec moi, et ont regler le probléme, j'ai recu ma piece en tres bon état, PROPRE, et préte a etre monté sur ma moto

Confianza y garantia...

Es posible encontrar recambios a mejor precio y estado que en otros desguaces... Zeer goed

• ¿Nos recomendarías?

semplicemente coerenti

ho trovato ciò che cercavo, le immagini dettagliate del pezzo fotografato in tutti i suoi lati mi hanno potuto dare la reale condizione. Molto veloci nella spedizione e anche il confezionamento ben fatto ha protetto il suo viaggio. grazie

Hier kan men op rekenen

Deze pakket is met zorg bezorgd

Gewoon goed . Geen klachten.

Good price, very fast shiping, very good customer support service...

ben er heel tevreden over

ben er tevreden over hebben snelle levering

Rapidité et efficacité.

Nombreux choix, qualité, rapidité: ne changez rien !

Klappt immer perfekt!!

Ware immer genauso wie beschrieben, angemessener Preis, angemessene Versandkosten, schnelle Lieferung! Man findet immer was bei Boonstraparts!

Good

Thank you! Received my package today, all parts came good. Looking forward to buy more stuff from your company!

Eccellente servizio clienti

Purtroppo il ricambio ordinato è risultato non funzionante, ma la procedura di reso e rimborso è stata velocissima e soprattutto ho ricevuto un rimborso completo, spese di spedizione incluse

top bedrijf !

2de x dat ik hier wat bestel voor motoren, 1ste x heel goed telefonisch te woord gestaan en geholpen door een dame en deze 2de x mooie onderdelen voor een goede prijs ontvangen snel verzonden en waren exact als de foto ook je krijgt waar voor je geld en vindt het een top professioneel bedrijf.

Great service no issues.

Received part extremely fast with no issues.

aankopen kloppen volledig met de beschrijving ... ook snelle levering ... 1 opmerking ... ik heb al meerdere keren aangehaald dat ik een zakelijke klant ben met een BTWnummer ...ik krijg steeds facturen ... maar aangezien ik een klant uit belgie ben , zou deze levering eigenlijk intracommunotair moeten gebeuren ... dus zonder nederlandes btw ... is nog nooit gebeurd , en nu viel vorige week mijn ogen op de factuur ... dus eventjes aangehaald , maar volgens jullie zou dit mij schuld zijn .. ik zou de gegevens niet volledig hebben ingevuld ( zoals btwnummer ) ik ben er van overtuigd dat ik dit in het verleden dus WEL heb gedaan ... blijkbaar kan de factuur volgnes jullie niet meer aangepast worden .. terwijl mijn boekhouder laat weten dat dit wel kan .. jullie moeten gewoon crediteren en opnieuw een factuur maken op mijn BTWnummer ... dan de btw terugstorten ... moet lukken ... verder ben ik heel tevreden

Excellent service and very fast & reliable

Superb, thanks

Livraison rapide

Bravo

Good.

Um excelente serviço. Pena que no site, quando coloco um artigo no certo, se não concluir logo a compra, o artigo desaparece do cesto. Deveria permanecer por mais tempo.

• Você nos recomendaria? sim

Almost perfect

Very fast delivery. Product was missing a screw (recoverable from my old part), and other screw was broken (not recoverable from old part)

Snelle deal

Snelle goede deal. Ik heb gekregen wat ik kocht. (soms willen de foto's bij een ander wel eens afwijken van het gekochte)

Zeer goede sevice

Zeer nette en snelle levering. Materiaal zoals aangeboden . Zeer tevreden.

In orde

Ik heb een bestelling geplaatst, in principe niks mis mee. Enkele verbeterpunten: 1. Nu had ik een veer van een duke 390 nodig, maar deze is hetzelfde als die van een 125. Bij de 125 was hij wel op voorraad en bij de 390 niet. Wellicht een idee om te checken welke onderdelen er compatible zijn met typen motoren binnen hetzelfde merk. 2. Ik heb geen verzendbevestiging of track en trace gehad. Er werd een aantal dagen later plots aangebeld met het pakket. Pluspunten: 1. Goed ingepakt! Heel tevreden. 2. Prijs was netjes, in tegenstelling tot andere duke veren op internet.

24 Mars

Heerenveen 8448 CP