Filtre

Perfekt

Lief alles wie man es von einen guten Geschäft erwartet es wurde sogar übertroffen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top, snelle levering en goede spullen.

Had een nieuwe voetrem nodig voor mijn Suzuki, hun hadden er 1 op voorraad een nieuwe. Besteld en binnen 2 dagen in huis. Super. Als ik 1 klein dingetje mag zeggen, heb geen factuur op de mail gehad en een verzendbevestiging of track en tracé zou wel fijn zijn. Pakketdienst stond ineens voor de deur omdat ik niet wist dat het al was verzonden. Verder top

Very Good !!!

Fast shipping. Spareparts met expetations. Allready installed. Everythings works. Thank you

gewoon weg heel goed als ik ooit nog onderdelen nodig heb kom ik beslist op u terug, BEDANKT.

heel goed een aanrader

Im Nachhinein bin ich nicht ganz zufrieden mit meinem Einkauf

Ich habe mir für mein Motorrad für meinen Koffer Aufsatz die zwei Blinker bestellt wurden auch relativ schnell geliefert das ist alles in Ordnung Preis saufen t für gebrauchte Teile aber was ich leider nicht gesehen habe war das Innenleben und es war leicht porös und gebrochen muss dir wieder bisschen kleben aber war dann soweit in Ordnung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top bedrijf waar je goed zaken mee kan doen. Snelle levering en zeker als je zelf wat kan sleutelen aan je motor zijn daar goede onderdelen te vinden.

Snelle levering, artikelen zoals gewenst.

Zeer ge

Duidelijk foto's van het onderdeel wat je bestelt

Good service, so far

Good service. The part was damaged for some reason but it was refunded without any problem

Alles bestens *****

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfect and clear information, about products and what I receive in case of buy.

Verwachtingen overtroffen

Ondanks goede reputatie van Boonstra, goede foto's en vlot antwoord op een vraag van mijn kant was het onderdeel wat ik besteld had in betere toestand dan ik vooraf verwact had.

Snel, duidelijk en goede prijzen, top!

Snel, duidelijk en goede prijzen, top!

Recherche de pièces d'occasions

J'ai reçu un moteur 3 jours après ma commande, il n'est pas encore monté mais il est exactement comme le descriptif et les photos. donc pour moi, service impeccable, prix correct, matériel conforme.

correct en snel

voor herhaling vatbaar

reibungsloser Bestellvorgang schnelle Lieferung

alles so wie es sein soll toller shop halber Stern weil der Sitz etwas verstaubt war musste ihn sauber machen

Juste magnifique

Nickel commande reçu en même pas trois jours merci encore merci

Quick and reliable handling.

Annet at Boonstra was very helpful getting the right parts. Overnight delivery to Denmark using DHL Express.

Perfect schnelle Lieferung.

Probleem loze bestelling. Super

Mooie en makkelijke site om te bestellen. Als je toch iets fouts intoetsen is 1 berichtje naar de klantenservice voldoende om het op te lossen.

Pièces et emballage parfait

Je recommande fortement . Merci beaucoup

Sehr Gut

Trotz vielen Gemischten Bewertungen des Händlers (einerseits sehr gut, andererseits sehr schlecht) darf ich mich nicht beschweren da mein Paket innerhalb von 3 tagen eingetroffen ist und der Preis und die Qualität hervorragend war!

Satisfait

Rapide et conforme aux attentes. Souhaiterais avoir une solution transport un peu moins onéreux quitte à sacrifier un peu le délai.

R A S bien reçu la pièce sans problème

RAS bien reçu la pièce sans problème (en 3 jours) je recommande pour un achat cordialement j*claude

??¿???

Service rapide,pièces nickel et livraison en temps record.

24 Mars

Heerenveen 8448 CP