Filtre

Snelle afhandeling en verzending

Onderdeel was snel in huis.

Bombenservice - gute Ware - immer wieder!!!

Alles wunderbar

Ware wie beschrieben, Service von Anfang bis Ende ohne Probleme und immer auf den Punkt genau. Alles tadellos

Fast & reliable Service

Parts come perfectly packaged, in best possible condition as described in the webshop - super fast delivery. Thx Boonstra Parts.

Top levering

Heb reeds meerdere malen onderdelen besteld, steeds correct geleverd en vrij vlug.Top Dank jullie

Helaas niet helemaal wat ik nodig had. Maar verder goed snel geleverd.

Sehr schnelle Lieferung, Teile sind sauber und wie beschrieben und auf den Bildern zu sehen, Bestens zufrieden kaufe gerne wieder hier

Fast delivery ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Absolument ravi pour la qualité du service!

100% qualité!

Unkompliziert und schnell

Passt alles und preis ist gerechtfertigt. Schnelle Lieferung. Stimmige Beschreibung.

Fast shiping. Good comunication

Excellent

Bon produits

Je recommande sans hésitations !

reibungsloser Ablauf, schnelle Lieferung

s.o.

The parts I needed at a great price and fast shipping!!!

I ordered a part that was hard to find for my 2003 BMW. The part was shipped the next day and arrived in the USA in three days.. couldn't be happier!

Vlotte service

Super snelle en goede service

Veel voorraad, snelle reacties op mail en telefoon, super snelle verzending, dit is de eerste website waar ik op kijk als ik een motoronderdeel wil aanschaffen!

Fast handling and shipping. Exelent service

Very good

Very happy...

Best seller....

Perfect geholpen zeker via de telefoon

Meisjes/vrouwen aan de telefoon zijn aardig en netjes en hebben verstand van zaken

Great assortment, matching description

Great assortment, matching description, fast shipping

Duidelijke antwoorden als je belt en snelle levering

Ik heb eerst gebeld en ik kreeg van de medewerker van Boonstra duidelijk antwoord op mijn vragen. Onderdelen besteld en al binnen een paar dagen thuis. Alleen jammer dat ik geen terugkoppeling kreeg dat de bestelling en betaling was ontvangen

Fast delivery, unclear photo's

Fast and secure delivery. However, the pictures on the website could be more clear.

Recherche simple et envoi efficace

Le site est clair et la recherche facile, par mots mots-clés comme par type de motos. Envoi rapide, bien emballé. Top !

Snelle levering van een goed product

Ik had een trommelrem besteld. Zag er exact zo uit als op de afbeelding, mooi in het bescherm folie geleverd en ready to install. Heel blij met de snelle en goede service!

Fantastische motor gekocht

Alleen onderweg naar huis....floep flap zaten de spiegels niet goed vastgedraaid en zag ik niets meer. Nu nog geen jaar later zit er een nieuwe accu in en onderdelen bij boonstra parts gekocht dynamo en spanningsregelaar maar op de mail of er nog iets van garantie op zit daar heb ik nog geen antwoord op gekregen. De onderdelen wel heel snel thuis ,hopelijk zijn de problemen nu opgelost! Misschien met wat extra service zou mijn beoordeling hoger uitvallen.

24 Mars

Heerenveen 8448 CP