Filtre

super quick delivery, great easy to use website

bought some used parts for my VFR 800, found them very easily on the website and delivery to UK in only 2 days.

Excellente transaction...

Site internet rapide et précis , expédition rapide également et pièces tout à fait conformes.

Heerlijke service

Gewoon zoals je mag verwachten, vriendelijk en doen wat ze zeggen. Top!

Qualité et rapidité

Commandé le vendredi après-midi, reçu le lundi matin, conforme à la photo. Très satisfait et recommande sans réserves

Makkelijke website, per merk en per onderdeel gecategoriseerd. Dus het juiste onderdeel kon ik heel snel vinden. Via mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Ik was op zoek naar een startmotor, de werd netjes en goed beschermd verpakt afgeleverd. Dankjewel mensen van Boonstra Parts

Good service, wrong year.

The item was shipped and received very quickly. However, it is not the year that it was advertised. I hav not had a chance to see if the electrical Connections are compatibile.

Toujours pas reçu ma commande

J ai commandé le 26/4 on est le 3 mai et toujours pas reçu.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Noch keine Ware erhalten

Noch keine Ware erhalten

Lekker snel bezorgd

Goede informatie

Easy and affordable

Amazing. Ill be coming back for more parts

Bestel graag bij Boonstra, snelle levering, goede prijzen.

Goed adres voor gebruikte motor parts.

Very good and efficient service

Good condition nd very fast and reliable No delays Delivered within a week to Ireland

Onderdelen kwamen keurig verpakt en op tijd bezorgd. Onderdelen zijn in prima staat niks op aan te merken

Nieuw blok, draait als een zonnetje en voor een zonnig prijsje.

Deauville gekocht met een defect blok wetend dat Boonstra er een rits had liggen. Voor een heel bijzondere prijs er eentje laten komen en gemonteerd. Draait als een zonnetje en ik ben helemaal blij.

Très content de pièces

Je suis très content de vous livraison rapide

Uitstekend!

Goede service en goed geholpen. Juiate onderdeel onvangen en nette levering. Blijf zo door gaan.

Zeer goede service !

De site is zeer gebruiksvriendelijk duidelijk en de foto's laten ook duidelijk zien hoe de onderdelen er uit zien en met de bijbehorende omschrijving kom je niet voor verassingen te staan. Levering ook zeer snel ! Service bij ondersteuning en verkeerd bestelde artikelen = top !

Boonstra is gewoon top

In mijn geval de BMW R1200RT 2006 altijd al mijn onderdelen gevonden, je bestelt en twee dagen daarna heb je je gerief in huis. Een aanrader dus..

Easy Clear & straight forward service

Very goog overall , Item description clear & easy to find, ordered on Monday , arrived to Poland on Friday Thanks guys !!!!

Sehr gute Ersatzteile und sehr schneller Versand. Super

Alles super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gute Abwicklung und schnelle Lieferung.

Gute Abwicklung und schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Stukken waren goed verpakt en zagen er heel goed uit,ze staan al op onze Harley Davidson,heel blij ermee.

***Alles bestens! Immer wieder gerne!***

Ich hab die letzten 3 Jahre schon einige Teile bestellt und wurde nie enttäuscht! - Ausführliche Beschreibung der Artikel + - Faire Preise + - Einfache Abwicklung + - Schnelle Lieferung + Was will man mehr :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Groot en goed betaalbaar aanbod

Groot en goed betaalbaar aanbod ook voor oudere motoren

24 Mars

Heerenveen 8448 CP