Filtre

Zoals omschreven en ook zoals de foto's

Top onderdelen voor een goede prijs

Onderdelen zijn uitstekend omschreven op de website, heb vinden van de onderdelen is makkelijk en alles wordt zeer snel en op goed verpakte wijze verzonden. Erg tevreden.

Zeer goed ondanks corona razendsnel geleverd

Nieuw onderdeel aan goedkope prijs bedankt voor het snelle verzenden

Perfektes service, schnelle Bearbeitung und Versand

Perfektes service, schnelle Bearbeitung und Versand

dank u

hello ik dank jullie voor de snelheid van mij Onderdelen in deze tijd …... ik heb het onderdeel goed ontvangen ik dank u echt veel sterkte

Sehr gerne wieder und die Qualität ist wie beschrieben

Sehr gerne wieder

Rápido y confiable

Desde el momento en que pedí el producto tardó solamente 2 días en ser enviado. Los repuestos originales, sin daño.

• ¿Nos recomendarías?

serieux ,produits conformes

pièces achetées pour gs 500 , parfaitement conforme, expédition rapide . je recommande .

fairer preis ,gute ware, promte lieferung

Super sache alles bestens!

Gezocht en gevonden!

Product zoals omschreven, goed ingepakt!

BMW K1200RS BODY Frame

Great communication, fast, punctual and efficient way of working and the merchandise is top quality. I highly recommend them. Hun: Nagyszerű kommunikáció angol nyelven, tökéletes minőségű alkatrészek, gyors szállítás, teljes mértékben ajánlom őket.

Site fluide et simple d'utilisation

Malheureusement n'aillent pas encore reçu les pièces commender je ne peux pas donner plus d'avis.

Product as expected, fast delivery

Product was as advertised. Delivery was fast. No Trouble!

Very good parts and fast shipping.

Everything went very smooth and effortless, thanks.

ik ben gelukkig met de korrekte , duidelijke , en snelle manier van werken ..grtn

geachte , wat ik vooral weet te waarderen is dat de klant op de hoogte gehouden word in verband met de status van zijn bestelling , ook is het vooral leuk dat het uitgekozen artikel , ook hetgeen is wat word opgestuurd ….. Vooral de snelle afhandeling is zeker een pluspunt , bedankt hiervoor …… vriendelijke groeten , pascal becquaert

Top kwaliteit lage prijs.

Alles van hornet naar triumph cbr naar zzr ik heb het hier gehaald of online besteld nooit geen spijt van hoge service lage prijzen! Super bedankt team Boonstra.

Gewoon geweldig

Bestelde product netjes afgeleverd en geweldig geïnformeerd over de levertijd. Nogmaals mijn bijzondere dank.

qualite efficacite tres bien

tres bien reception conforme et livraison rapide

Pièce moto en bon état

Livraison et prix correct

Duidelijk en super snel geleverd

Très bien et très rapide. Merci...

Merci, très bonne première transaction.

Gute gebrauchte Teile

Alle Teile waren bis heute immer so wie die Beschreibung . Die Preise sind angemessen Alle aus dem Team tun ihr bestes und sind immer bemüht die Kunden zufrieden zu stellen. Danke immer gerne wieder

Perfecte service

Absolut Spitze

Sehr guter service! Bin sehr zufrieden, perfekt verpackt und schnell geliefert. Danke an Yvonne fuer den tollen service bei der zweiten Bestellung. Super

24 Mars

Heerenveen 8448 CP