Filtre

Onderdelen als omschreven

Veel keuze in onderdelen. Website houdt je goed op de hoogte van de bestelling. Snelle levering in een paar dagen. Een track en trace nummer zou nog een extra service kunnen zijn.

Fast

They have stock on parts i need to replace mine. Total of 5 days in the pandemic situation, the part were in my possession. And yes im halfway around the world. Singapore. This is my 2nd time bought from boonstra, and im disappointed by there swift and fast deliver delivery.

Keurig verpakt en snel geleverd!

Zal er zeker in de toekomst vaker bestellen.

Goede overzichtelijke website van de leverancier

product in goede orde ontvangen, en voldoet aan de vraag prijs kwaliteit. Ook een snelle veilige levering.

Tres rapide, bon materiel

Rapide et efficace. Tres reactif

Héél tevreden

Ik wil Boonstra bedanken voor de snelle en goede service die zij altijd leveren. Mijn recente twee bestellingen heb ik terug heel vlot en goed ontvangen.

Goed prodyct, snel in huis en een goede prijs.

alles Top

alles im grünen Bereich...große Auswahl, guter Zustand der Teile, mehr kann man nicht erwarten!

Snel, correct en precies wat ik nodig had.

Vandaag bestellen en morgen ontvangen, grote collectie altijd even kijken voor je ergens anders gaat winkelen.

Artikel wie beschrieben, superschnelle Lieferung (über Nacht von Amstedam nach Stavanger/ Norwegen

Besondere Anfrage zum Artikel per email wurde innerhalb von 1-2 Tagen mit allen gewünschten Informationen beantwortet.

Snel service en betrouwbaar, de onderdelen die ze leveren zijn kwalitatief goed. Wat je ziet op de foto op de website, is wat je krijgt en als er problemen zijn ze doen er alles om je te helpen.

Unkompliziert.

Unkompliziert und einfach, könnte aber etwas schneller sein. Gerne wieder.

Goed en snel

mooie heldere website en nette prijzen

uitstekend excelente

Het is de derde keer dat ik bij boonstra koop. Ik ben helemaal tevreden. Wanneer ik het nodig heb, koop ik bij dit bedrijf en raad het aan aan mijn vrienden en kennissen. É a terceira vez que compro na boonstra. Estou completamente satisfeito. Sempre que necessitar, comprarei nesta empresa e recomendo a meus amigos e conhecidos.

excellent rien a dire

plusieurs articles acheté chez, vous toujours bien servis et rapidement Merci

Perfekt geleverd

Snel geleverd en goed verpakt.

Onderdeel voor Harley davidson

Een onderdeel die ik gekocht heb alles naar gewenst en voor goede prijs. Sommige onderdelen blijkt niet past zonder probleem snel opgelost en omgeruild!

Wederom het juiste onderdeel mogen ontvangen 🤗

Snel en adequaat geregeld ! Ik beveel Boonstra aan bij Mn netwerk ! Bedankt wederom voor de nauwkeurige verzending groetjes Ivo poldervaart

Alles gut gelaufen

Alles ok

Fast & efficient packaging

With a quick few clicks - I had my parts coming. Thank you

Rapidité et qualité

Article reçu conforme à l'image sur le site, rien à dire

Brilliant

Great company easy to use and very quick and friendly service

Amazing!

Got the stuff I ordered today, swift and easy no hustle! Everything well packed and nothing missing. Clean and well marked and even in better shape than I had imagine! Can't do nothing more than to recommend!

Good quality/ Fast delivery

Well packaged for delivery Fast delivery Good material

alles bestens funktioniert

Habe Bestellung im voraus bezahlt. Gab keinerlei Probleme und der Versand kam genauso so schnell wie von anderen. Die Teile waren gut verpackt.

24 Mars

Heerenveen 8448 CP