Goede gebruikte kwaliteit , snel geleverd

Gezochte onderdelen duidelijk omschreven met redelijk goede foto ( soms handig om bv onderzijde buddy ook op de foto te zetten ivm bevestigingspunten ) .

vrijdagmiddag besteld en zaterdag op de stoep

vrijdagmiddag besteld en zaterdag op de stoep

Great arrived on time brill

Very easy to deal with great company

Het product wat ik nergens anders kon vinden

Na uren zoeken vond ik wat ik nodig had

Gran satisfacción, por profesionalidad, rapidez y artículo perfecto. Volveré a comprar !!

Grata experiencia por su servicio de principio a fin . Articulo perfecto, buen precio y muy rápido. Muy recomendable.

• ¿Nos recomendarías?

Trés bon

excellent

Schnell, freundlich, kompetent

Vielen Dank nochmal für den schnellen Service...das gebrauchte Teil war wie beschrieben. Gerne wieder!

Schnelle Lieferung

Sieht sehr gut aus. Für mein Projekt genau das was ich brauche Gerne wieder

TOP TOP TOP !

Ich habe einen Endschalldämpfer für meine BMW bei Euch bestellt. Ware war wie beschrieben, wurde innerhalb 4 Werktage geliefert und funktioniert tadellos - TOP Job ;-) Jederzeit wieder mit Euch - Danke und eine Gute Zeit !!! Gruß Matthias aus Erlangen (Germany)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Servicii excelente. (preluare comenzi rapid, ambalare corespunzatoare, transport rapid, plata simpla) Recomand.

Prima levering tot vorige week...

De afgelopen drie leveringen steeds binnen drie dagen. Top! Vijf sterren. Nu wacht ik al een kleine week op nummer vier??? Niemand daar neemt de telefoon op of beantwoord een mail.... What's gooing on there?

zeer goed

mijn artikel was in zeer mooie en nette staat en netjes verpakt..bedankt

Snel, goed, product zoals afgebeeld

Laatst een achterschokbreker voor mijn Honda 900 RR Fireblade besteld. Product werd snel geleverd en is in zeer goede staat. Goed op de hoogte gehouden wat betreft de verzending. Zeer tevreden.

Goed net product opgestuurd.

Alles wie beschrieben. Schneller Versand,gerne wieder!

Bin sehr zufrieden und werde Euch gerne weiter Empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Einfache Abwicklung und schnelle Lieferung.

Die Teile sind genau beschrieben und schnell geliefert. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist gut. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dobil sem del za motor, ki ga drugje ni bilo.

Naročil sem del za motor, ki ga drugje nisem dobil. Bil je v takem stanju kot je bilo napisano, dobrem. Dostava je bila hitra.

Veel keus en snelle levering

Kortaf in de mail op marktplaats

Kortaf in de Mail op marktplaats

Zeer goed vlot en netjes afgeleverd

Netjes vlot en een goed produkt

Bestes Service, tolle Mitarbeiter Top Ware, gerne wieder!!

Echt ein super Service, und das vom Anfang bis zum Ende! Gerne wieder. Tolles Team, weiter so.

Supersnelle levering

Eerst telefonisch contact gehad, ik werd super vriendelijk en professioneel geholpen. Bestelling -buell motorblok- stond na nog geen 24h bij mij thuis (400 km+). Goede verpakking.

Great service.

Easy to find part on website, decent price, fast delivery.

Fast and easy

Easy to find part, pay it and get it in couple days.

Best parts trading!!!

Very good customer service. Lots of information related to my order .Extrem fast delivery!

24 Mars

Heerenveen 8448 CP