ik heb alles goed ontvangen

maar ik dek dan het de verkeerde is wand daar is geen zekering naast de batterij van 30 apere zou ik die kunnen in wissen aub net gezien door dat de kader nu pas klaar is met het spuitwerk

zeer goed

kreeg wat ik wou hebben

Szuper.

Gyors szállítás.A megrendelt alkatrész kifogástalan.

• Ajánlnál minket? Yes

Jullie zijn goed

best

very satisfied buing used parts

Op tijd geleverd

Ik heb kunnen vinden wat ik zocht

Top Ware zu fairen Preisen und schneller Versand.

Blitzversand, ich werde hier wieder kaufen.

Professional

Professional as it should be web site so easy to use communication excellent

Stukken besteld

Maandag avond stukken besteld , dinsdag hebben ze de bestelling gekregen en vrijdag was ik al gelevert ! Echt top

Perfetto ottimo

Sono stato fortunato di avervi conosciuto,adesso sono al sicuro per i ricambi per la mia Honda Varadero 1000 anno 2000 a carburatori,grazie per tutto

• Ci consiglieresti? Si

colis reçu dans un bref délai comme toujours!

Toujours reçu les pièces exactes et dans un délai rapide

goed verpakt en snel geregeld

Ruime keuze uit verschillende merken voorvork keerringen. Alles snel geleverd en netjes verpakt.

good seller

good seller

Excellent, je recommande

Je n’ai pas réussi à trouver une certaine pièce en France. Un concessionnaire m’a recommandé Baboon et miracle j’ai trouvé. Achat facile, traitement quasi instantané et expédition soignée par un transporteur de renon. Pièce reçu en France en 48h. Je recommande particulièrement Baboon pour son sérieux et sa réactivité. Merci aux Équipes

2x een bestelling waarvan het geleverde niet overeen kwam met het plaatje

Ik heb 2x een bestelling geplaats waarvan het geleverde niet overeen kwam met het plaatje op de website. Overigens wel keurig te woord gestaan door een medeweker.

Goed bedrijf

Spullen besteld duidelijk in het verzenden en alles erom heen. Helaas waren de spullen niet goed retour via dhl en geld weer netjes gestort.

Service rapide, oblet exactement comme décrit sur les photos. ✌️

Tout est ok.

Great experience ordering from Baboon!

Ordered twice for motorcycle parts for my BMW F800r. The shipping speed is blazing fast (From Europe to USA), literally 3 days through DHL. Shipping cost is more than reasonable, and orders are processed the same day. Very happy with the purchase experience on Baboon. My advice for international shoppers is to save shipping by ordering everything you need at once:

Perfekte super schnelle Lieferung

Super Schnelle Lieferung preis ist auch ok.Jederzeit wieder.

Prima levering, redelijke prijs.

Snelle correcte levering.

perfekt

een aanrader voor moter ondedelen

Fijn bedrijf, snel geleverd

Duidelijk omschreven wat de staat is van het product. ‘‘s middags besteld en de volgende dag al thuis bezorgd. De voorpoot was in nette staat ontvangen.

Prima service!

via mijn reguliere motorzaak zou de levering van een 6v Accu minimaal een maand duren, nu met Baboonbinnen 4 dagen geleverd!

Geode prijzen.

Groote voorraad en eerlijke prijzen.

Betrouwbaar en goed.

Fijn zo'n vertrouwd adres , iedere keer weer blij met Baboon. Zeer snelle levering en heel nette prijzen.

24 Mars

Heerenveen 8448 CP