Alles gut gepasst und schnelle Lieferung, Daumen hoch, immer wieder gerne!
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Wir freuen uns, dass alles wie erwartet verlaufen ist. Gerne stehen wir Ihnen auch bei Ihrem nächsten Einkauf wieder zur Verfügung. - Baboon World of Motorcycle Parts
Al een paar keer besteld en steeds geleverd zoals op de foto's vermeld staat.
Bedankt voor uw mooie feedback! Goed om te horen dat onze service u is bevallen. - Baboon World of Motorcycle Parts
Goed verpakt snel geleverd ben heel tevreden veel keus in onderdelen
Bedankt voor uw review! Fijn dat alles naar wens was. - Baboon World of Motorcycle Parts
Vielen Dank für Ihre Bewertung! - Baboon World of Motorcycle Parts
snelle en correcte levering
Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. - Baboon World of Motorcycle Parts
Onderdeel gevonden En de volgende dag al thuis. Super
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs en verwelkomen u graag opnieuw. - Baboon World of Motorcycle Parts
Alles prima geregeld, en een goed werkend onderdeel gestuurd. Dit alles voor een goede prijs Kortom ik ben tevreden.
Dank u wel voor uw mooie feedback! We zijn blij dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan. Tot een volgende keer! - Baboon World of Motorcycle Parts
Was al een tijdje op zoek naar een andere buddyseat. Gevonden bij Baboon en gezien de prijs ook netjes was heb ik hem direct besteld. Had hem binnen twee dagen in huis. Seat zag er uit zoals omschreven en voldoet naar verwachting. Ben er erg blij mee!
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Dank u wel voor het delen van uw ervaring. We staan graag weer voor u klaar. - Baboon World of Motorcycle Parts
Delivered fast at a good price for the right quality
Thank you for your great review! We're glad you found the right part. Hope to see you again soon! - Baboon World of Motorcycle Parts
Shipping was prompt and arrived upper fast. The part was hard to find online, only Baboon had it in stock.
Great to hear that you’re satisfied! Thank you for sharing your experience. We’re happy to assist you again anytime. - Baboon World of Motorcycle Parts
Hihetetlenül gyorsak, azt küldik, amit megrendeltem, az áraik is elég jók, nagy a választék!
Nagyszerű olvasmány volt, köszönjük szépen! Mindent megteszünk, és nagyszerű hallani, hogy értékelik. Hamarosan találkozunk! - Baboon World of Motorcycle Parts
Onderdeel bestellen ging vrij gemakkelijk. Werd ook snel verzonden. Storing bleef, zodat overleg nodig was. Werd ook redelijk snel beantwoord
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat onze experts u hebben kunnen helpen met het probleem. Mocht u nog iets nodig hebben, we helpen u graag weer. - Baboon World of Motorcycle Parts
Goede site, bestelling netjes afgehandeld en snel geleverd.
Bedankt voor uw mooie review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent. Graag tot ziens! - Baboon World of Motorcycle Parts
Schnelle Lieferung, alle Artikel waren wie beschrieben. Gerne wieder!
Vielen Dank für Ihre freundlichen Worte! Es freut uns, dass Sie mit unserem Service zufrieden waren. Wir sind jederzeit für Sie da. - Baboon World of Motorcycle Parts
Benzinekraan revisie set voor Honda schaduw . Paste prima .duidelijke handleiding bij.
good and fast communication good and fast service good and fast delivery
Thank you very much for your kind words! We're glad you had such a positive experience. We hope to welcome you again soon. - Baboon World of Motorcycle Parts
frais d'expédition élevés
Merci pour votre commentaire positif ! - Baboon World of Motorcycle Parts
Ik heb hier een keurig nette voorvork voor men Ducati gevonden.
Dank u wel voor uw mooie review! Fijn dat u het juiste onderdeel heeft kunnen vinden. Graag tot een volgende keer! - Baboon World of Motorcycle Parts
Nagyon jó
Köszönjük a véleményét! Jó utat! - Baboon World of Motorcycle Parts
Schneller Versand. Top Ware
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Wir freuen uns, dass Sie das richtige Teil gefunden haben. Hoffentlich sehen wir Sie bald wieder! - Baboon World of Motorcycle Parts
Sehr gerne wieder alles wie beschrieben.
Vielen Dank für Ihr positives Feedback! Wir freuen uns, dass alles gut geklappt hat. Sollten Sie noch etwas benötigen, helfen wir Ihnen gerne weiter. - Baboon World of Motorcycle Parts
De gebruikte onderdelen zijn netjes gedemonteerd. Compleet 'met alles wat erbij hoort'. Geen afgeknipte draden, alle stekkertjes onbeschadigd. Schroefdraad niet beschadigd. De foto's zijn inderdaad van het product wat je koopt. Vlot geleverd .
Dank u wel voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van de onderdelen. We staan graag weer voor u klaar. - Baboon World of Motorcycle Parts
16 €Porto für zwei kleine Teile im Umschlaggröße und im Wert von 10€? Was ist Wucher!
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Leider werden die Versandkosten nicht von uns, sondern vom Versanddienstleister übernommen. - Baboon World of Motorcycle Parts
Secondo acquisto su questo sito e devo dire che è stato tutto perfetto.... comunicazione, descrizione prodotto, tempi di spedizione rapidi.... consigliato.
La ringraziamo moltissimo per la sua recensione positiva. La apprezziamo davvero e non vediamo l'ora di darle nuovamente il benvenuto. - Baboon World of Motorcycle Parts
Alles bestens
Vielen Dank für Ihre Bewertung! - Baboon World of Motorcycle Parts