Vriendelijke behulpzame en provisionele aanpak

Ik kwam voor de eerste maal in contact door vrienden. Daar ik van mijn bestelling niet zeker was omdat er een verschil van nr op het artikel was had ik eerst gemaild. Vrij snel een antwoord gekregen en ook als het stuk niet paste ik het mocht terugsturen en men geld terugkreeg. Dat noem ik service en klasse.

Very easy transaction and super fast delivery

Excellent website. Very fast international delivery. Highly recommended for Harley Davidson motorcycle parts. I will definitely buy from Boonstra again.

Gute Ware

Schnelle Lieferung, Wäre wie beschrieben zu einem vernünftigen Preis!

Overzichtelijke site, snelle levering.

Prima.

Schnelle Lieferung, super Ware. Gerne wieder

Alles super.

fijn

Fijne en duidelijke site, nog vraag gesteld via mail en snel antwoord ondanks vakantie tijd. Helaas was onderdeel er niet en wordt en ook nog een oplossing geboden, top. Snelle levering en netjes verpakt.

Ik heb 2 remschijven voor mijn motor besteld en de volgende dag waren ze al binnen. Prima schijven

Expédition rapide , emballage très bien

Très professionnel

Outstanding!

Parts arrived just as described and on time. Thank you!

Zeer correct.

Alles was prima snel gekregen. De prijs tegenover een nieuw onderdeel veel goedkoper. En het onderdeel was zeer goed van kwaliteit. Dus zeer de moeite om hier iets aan te kopen. Aanrader.

Ottimo venditore

Il serbatoio usato è in ottime condizioni, secondo me addirittura migliore di come descritto, buono il prezzo e spedizione molto veloce

• Ci consiglieresti? Si

Sehr gute Beratung, sehr schnelle Lieferung

Nach e-Mail Anfrage konkreten Losungsvorschlag per Rück-Mail mit integriertem Link zum benötigten Artikel (Haltegriffe). Dadurch umgehende Bestellung ausgelöst. Lieferung nach D innerhalb von 3 Tagen. Besser geht es nicht.

Alles bestens!

Was mir fehlte, war eine Bestellbestätigung! Da mir ihr Anrufbeantworter mitteilte, dass sie Urlaub haben, wollte ich die Bestellung zuerst stornieren. Habe es nicht getan und nach 2 Tagen bekam ich eine Info darüber, dass meine Bestellung unterwegs ist! Ware in tadellosen Zustand! Bestens!!

Snel geleverd product als omschreven

Goede fotos goeie prijs kwaliteit verhouding

Lever betrouwbaarheid is super

Duidelijke website, eerlijke prijzen.

Top sehr schnelle Bearbeitung

Sehr schnell und Artikel sind wie beschrieben

Prima prijzen

goed assortiment en niet te duur. Verzending van 10 euro is wel aan de hoge kant, en een track & trace code krijgen zou ook wel handig zijn Verder niks te klagen. Spullen worden ook lekker snel geleverd

Prima service.

snelle service

gisteren besteld vandaag geleverd

Es wieder alles sehr gut gepasst.

Bisher wurden alle Bestellungen positiv erledigt.

Parfait

Commande effectuée samedi soir en Belgique et reçu le mardi matin. Prix raisonnable... À recommander.!

Product is in good condition.. fit snugly into my bike....delivery was promt... Thai

Good experience...will definitely order again

Produkt zoals omschreven

Alles sehr gut

Die Lieferung war super schnell, das Produkt entsprach meinen Erwartungen, passgenau und wie beschrieben. Weiter so

perfect

snelle service goed verzorgd, de omschrijving op de site is zo duidelijk dat je zeker weet dat je het juiste onderdeel besteld hebt

24 Mars

Heerenveen 8448 CP