Kiváló motoros bolt, mindenkinek ajánlom!

Könnyen elérhető és kezelhető webshop. Hatalmas árukínálattal rendelkezik! Hihetetlen gyors nemzetközi szállítás! (Nl-Hu) 1,5 nap!!

• Ajánlnál minket? Yes

Gedegen afhandeling

Snelle reacties en verstuurd Nette afhandeling bij verkeerd onderdeel Top geregeld daar!

RAPIDE

EFFICACE ET RAPIDE

Efficacité et professionnalisme

Commande effectuée le vendredi et livraison à La Réunion le mardi Exveptionnel

Right on

So far you have sent the parts I've needed.

Gute Teile, gutes Sortiment,schneller Versand

Hier kann man problemlos einkaufen. Schnell und gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Très bon site et bien fait

Service commercial au top

Really good experience!

Just found that site and it has been very helpful in find tough to get parts for an older bike. Prices are very reasonable also.

Snelle levertijd. Prima tevreden over de geleverde service

Prima topkoffer, zoals omschreven en snel geleverd.

Een gebruikete topkoffer besteld, en deze geheel tevreden ontvangen

Het onderdeel was niet correct beschreven op de website!

Remblokken voor de motor was beschreven als passend Voor/Achter. De motor heeft 2 remschijven voor en zijn gespiegeld. I heb 2 sets gekocht en kon er maar 1 paar monteren. De ervaring was nog slechter gemaakt daar ik de onderdelen mee naar het buitenland heb genomen waar ik de motor heb. De achter remblokken zijn totaal anders dan de voor remblokken.

Vildledende varebeskrivelse!

Jeg har bestilt nogle varer og deriblandt hvad jeg troede var 4 tændrør. Der står "boks med 4". Men det viser sig at man kun får 1 tændrør, fordi der står længere nede på siden at det er 1 STK. Så ud fra det skulle jeg have bestilt 4 STK. Så nu har jeg 1 tændrør som jeg ikke kan bruge til noget og hvis jeg bestiller 3 mere skal jeg betale fragt igen, som er sindssygt dyrt. Så det er sidste gang jeg bestiller noget fra dem. Kan IKKE anbefales at handle hos!

• Vil du anbefale os? Ingen

Top top top

Ho acquistato una sella nuova per la mia Bmw R1150R, arrivata prima del previsto e conforme a quanto descritto sul sito. Posso considerarmi più che soddisfatto e sono contento di poter apprezzare meglio la mia moto!!!!

• Ci consiglieresti? Si

Geweldig goed

Voor mensen zoals ik die in principe op een 17 jaar oude BMW motor fiets rijden. Kan je gelukkig toch nog aan onderdelen komen door een zaak zoals Boonstra part. Ik ben er erg blij mee. Moet wel zeggen dat het niet altijd goedkoop is. Maar ik kan wel begrijpen dat in opslag / voorraad hebben geld kost. Blijf dit doen

La commande a été traité rapidement, les pièces commandées etaient tres propres

Les pieces etaient conformes à la moto

piesa de plastic a fost rupta in doua.

Carena de plastic a fost rupta in doua bucati. Ambajalul potector era in colet, dar nu a fost infasurat decat cu o folie mica si pozitionat pe fundul coletului, in contact direct cu cartonul.

• Ne-ai recomanda? Yes

Molto bene

Precisi, puntuali.

• Ci consiglieresti? Si

Goede service. Vlot geleverd

Eerste keer dat ik hier een gebruikt onderdeel heb besteld. Onderdeel zoals omschreven en de volgende dag al in huis voor een redelijke prijs. Ben zeer tevreden.

Qualité des produits

Excellente qualité , produit propres , emballages tres soignés , expedition tres rapide

Positv

Klantvriendelijk, vlot, verstand van zaken!

Vlot geholpen nadat ik wat verkeerd besteld had. Handig dat Boonstra een ruime sortering heeft in gebruikte en nieuwe artikelen. In het verleden hier ook onderdelen gescoord en het bedrijf regelmatig bezocht in het dorp.

zeer goed

Alles super! Danke!

Schnell und zuverlässig..!!!

Alles Top

Bin mega zugrieden

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh - vélemények

• Bárki közzétehet véleményt, feltéve, hogy teljesülnek a feltételek és az adatvédelmi politika
• Automatizált és kézi ellenőrzéseket végezzünk a hamis vélemények lehető legnagyobb mértékű megelőzése érdekében
• A saját kezdeményezésére írt vélemények azonnal megjelennek az interneten, és 72 órán belül ellenőrzik őket.