Snelle levering, goed verpakt en schone gebruikte onderdelen.

Nette snelle levering en goed verpakt tegen beschadigen. Op de site zou een enkele keer een detailfoto onder een hoek genomen beter zicht geven op eventuele slijtage of beschadigingen. Beschrijving die er bij staat geeft echter ook goed weer wat de werkelijke staat van het gebruikte artikel is en vult de foto's dan ook zeker aan.

PERFECT

De bestelde onderdelen zijn altijd zoals omschreven en komen ook snel aan

Rien à redire....

Descriptif des produits correct, livraison rapide

A képekkel megegyező termékek. Jó csomagolás és gyors szállítás.

• Ajánlnál minket? Yes

Fast!

Parts I needed arrived before scheduled. Correct parts arrived and fitted well

Livraison un peu chère et lente

Tout c'est bien passé, prix correct pour cet article même si il y a un début de rouille pas visible sur les photos, d'ailleurs je suggère plus de photos dans la parution de l'annonce ce qui permettrait de mieux se rendre compte.

niets op aan te merken

Bestellen, betalen, en een paar dagen later is het binnen. Als ik dan toch een kritiek puntje moet geven, onderdelen mogen altijd goedkoper ;)

klantvriendelijk en oplossingsgericht

hulpvaardig en vakkundig

Gerne wieder, Danke.

Artikel wie beschrieben. Schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super schnelle Lieferung in die Schweiz.

Bestelltes Ersatzteil entsprach genau dem Beschrieb und somit meinen Erwartungen. Jederzeit wieder gern.

Noch keine Bewertung

Ich kann keine Bewertung abgeben da ich die Ware noch nicht erhalten habe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Everything went smooth. From delivery to the quality of the product.

Easy to order. Product shipped in time, nicely packaged and it was as described.

• Ne-ai recomanda? Yes

zoals altijd supersnelle en correcte levering

Very good

Professional and very fast

rapidi e professionali

rapidi e professionali

• Ci consiglieresti? Si

precisi veloci

merce ordinata e ricevuta a strettissimo giro! Bravissimi!

• Ci consiglieresti? Si

Tudo bom

Tudo como estava nas fotos nada de enganos

Sehr zufrieden

Alles bestens gelaufen..Der Versand ist für mich persönlich ein wenig zu teuer sonst alles bestens..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Spullen zijn prima, hoogte verzendkosten moeilijk (nauwelijks) te verkroppen

Onderdelen goed te vinden, site werkt goed. Na order plaatsen vlotjes ontvangen. Ik meende niet een traceercode ontvangen te hebben, klopt dat? Maar waar ik dus ECHT HEEL VEEL MOEITE MEE HEB zijn de astronomische verzendkosten. Het komt op mij over als een extra verdienmodel en dat is uitermate onprettig. Om die reden stelde ik mijn aankoop zelfs uit en heb ik telefonisch contact met een medewerker gezocht om na te gaan of ik het goed deed. Ik woon immers niet in het buitenland of op een eiland in de wadden. Wellicht bij een ingewikkeld poststuk zijn ze correct maar het leeuwendeel van de zendingen zullen eenvoudig zijn en dat moet tegen flink lagere kosten mogelijk zijn. De verzendkosten zijn zwaar buitenproportioneel en omdat er geen werkbaar alternatief mogelijk is, is mijn beoordeling onvoldoende. Dit is bedoeld als opbouwende kritiek.

Top, super snelle levering en heel goed ingepakt

Top, super snelle levering en heel goed ingepakt

Goed !!!

De bestelling was snel geleverd , goed verpakt , in goede staat ! Voor een volgende bestelling eerst bij Boonstra kijken ! Zeker aan te raden !

Super fast service.very professional.

Very happy with the service, will definitely use again.

Goes bedrijf, snelle levering

Super und Kompetent

Es ist immer wieder eine Freude das bestellte Teil zu erhalten. Immer einwandfreier Zustand und problemloser Einbau. Immer wieder gerne. Bis zum nächsten Mal und macht weiter so!

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh - vélemények

• Bárki közzétehet véleményt, feltéve, hogy teljesülnek a feltételek és az adatvédelmi politika
• Automatizált és kézi ellenőrzéseket végezzünk a hamis vélemények lehető legnagyobb mértékű megelőzése érdekében
• A saját kezdeményezésére írt vélemények azonnal megjelennek az interneten, és 72 órán belül ellenőrzik őket.