Vakkundige hulp en snelle levering.

Prima geholpen en t product was snel bij mij thuis.

Seriozitate si promptitudine ,chiar si la distante mari trimit ce promit.

Great job

Excellent product value and speedy customer service.

Awesome

Top class company easy and organised website speedy delivery great value

Great website easy layout easy find parts your looking for speedy delivery well packaged and honest description.

excellent website ,easy to buy,,super fast delivery

easy to buy,pictures show you what you want ,super fast delivery

Helemaal top

Nette prijzen, ruim aanbod van motoronderdelen in mijn geval voor een Suzuki. Alles hadden deze toppers op voorraad en was snel verzonden. Bij aankomst van het pakket al blij. Netjes verpakt en bijvoorbeeld had ik een nieuwe originele brandstof kraan besteld, keurig in originele verpakking. Dikke prima en zeker een blijven deze webshop. Één puntje ? Is makkelijker kiezen tussen nieuw en gebruikt en dan misschien ook alle nieuwe onderdelen aan de hand van originele tekeningen. Ach ja elke gek ze gebrek.

Goede communicatie en snel verstuurd

Goed zaken doen!

Vriendelijk en correct

Vriendelijk en fijn geholpen na een verkeerd artikel te hebben besteld.

Top service, snelle levering

Meerdere keren gebeld met vragen over product, super geholpen. Afmetingen zijn meteen van het onderdeel gemeten en doorgegeven.

Snelle levering met prima onderdelen

Original und schnell ...

Immer wieder ein Genuss mit Boonsstra zu arbeiten. Die Teile sind auch aus NL in nur zwei Tagen da und bisher immer perfekt, original und passend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles ok

Vn 750

Everything you need plus fast delivery.

Professioneel, vriendelijk en met oprechte service. Waar vind je dit nog Ik rijd hier graag de extra kilometers voor.

Rapide et sérieux

Pièces arrivée rapidement, comme décrite et d'origine. Impeccable !

Buona

Mi spiace per un ritardo dei tempi di consegna programmati

• Ci consiglieresti? Si

Faisceau conforme aux photos

Bonne description.

A legjobb használt alkatrész kereskedő!

Az ügyfélszolgálattal folytatott kommunikáció (Annet) kiváló! Vasárnap rendeltem és pénteken megkaptam Magyarországra a rendelt alkatrészt. Ajánlom minden motorosnak!!!

• Ajánlnál minket? Yes

Redelijk

Bestellen en bezorging was top. Enkel het 2e hands pruduct wat ik had besteld, was in slechtere staat dan als aangeven op de site.

Nette 2de hands VMax onderdelen gekocht welke er precies zo uit zien als op de foto. Snel en netjes bezorgd.

Top Ersatzteile und schnelle Lieferung! Bin sehr Zufrieden!

Kann diese Firma nur weiter Empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super goed

bedankt voor de goede verzending goed verpakt

Vert quick

Good service

Efficace - conforme et fiable

Plusieurs achats avec eux. La description est précise et avec les photos aucune surprise. Le stock est important et j'y trouve souvent les pièces que je recherche. Très réactif . (et les personnes chez Boonstraparts sont géniales !!!)

Positief

Mijn pakket was op tijd en in goede staat afgeleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden als het onder de baan was dus prijs kwaliteit super

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh - vélemények

• Bárki közzétehet véleményt, feltéve, hogy teljesülnek a feltételek és az adatvédelmi politika
• Automatizált és kézi ellenőrzéseket végezzünk a hamis vélemények lehető legnagyobb mértékű megelőzése érdekében
• A saját kezdeményezésére írt vélemények azonnal megjelennek az interneten, és 72 órán belül ellenőrzik őket.