snelle levering echter onderdeel paste niet snel ook weer retour

Au TOP

Très grand choix de pièces de qualité à tarif raisonnable. Livraison hyper rapide.

Goede en korekte levering

Fast shipping

Everything good.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Artikel exakt wie beschrieben. Top!

Der Artikel war exakt wie beschrieben, den Preis würde ich als absolut fair bezeichnen und das bei sehr schneller Lieferung. Auch die Abwicklung der Bestellung durch die Infomails war hervorragend. Was will das Schrauberherz mehr? Top!! Sehr zu empfehlen!!

Geen correcte verkoop.

Boonstra komt de door hun op de website vermelde algemene verkoopsvoorwaarden niet na. Voor zover mijn juridische kennis strekt lees ik in punt 14 de mogelijkheden welke kunnen ingeroepen worden om door overmacht een verkoop te ontbinden of op te schorten voor de duurtijd van de overmacht. Ik denk niet dat dit van toepassing was op deze verkoop. Een éénzijdige verbreking zonder alternatief daar heb je als klant niets aan en koop je niets voor. Als ondertussen je eigen gebruikte onderdeel verkocht is omdat je een ander/beter onderdeel gekocht hebt betekend dit een hele financiële aderlating. Na mijn aankoop via de website volgde een betaling, betalingsbevestiging, bevestiging van de behandeling van mijn aankoop en enkele dagen later de éénzijdige verbreking van de verkoop. Niet wettelijk maar procederen voor dergelijke bedragen is zinloos en dat weet de verkoper ook. Nu kost het mij minimaal 385€ - 40€ van mijn oude schokbreker om een nieuwe aan te kopen terwijl ik er bij Boonstra een mooie had gekocht. Het feit dat er geen voorstel gedaan wordt om dergelijke zaken op te lossen is allerminst netjes. (aanbevelen Ja omdat er een grote keuze aan 2de hands onderdelen zijn mits men ze wil leveren voor iemand er meer voor zou willen betalen) Groeten, Luc

Professionali e rapidi .

Sito web facile e chiaro , comunicazioni precise e tempestive durante la spedizione e ottimi prodotti in vendita .

• Ci consiglieresti? Si

Supergoed en snel bedrijf

Zeer groot en goed assortiment wat allemaal goed gefotografeerd is (what you see is what you get) Klein puntje opbouwende kritiek: als je wat in je winkelmand gedaan hebt en je wilt verder waar je gebleven was moet je weer bij het begin beginnen, dat is licht ergelijk.. Verder super, aardig kundig personeel, vooral Hein.

I'm happy with my first order

Fast and good quality service - at good prices

Product zoals omschreven, goede prijs en kwaliteit, super snelle levering Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf

Livraison express!

A peine le produit est commandé que 24h plus tard il est dans la boîte aux lettres. Emballage au top. Rien a redire.

PROFESSIONALISM WITH INCREDIBLE DELIVERY SPEED

I DEFINITELY FOUND A COMPANY TO COOPERATE IN THE FUTURE

Great service

The part I got (a fairing) was well bubble-wrapped and it got here in 5 days.

• Ne-ai recomanda? Yes

kwaliteit en snelle levering

Jullie komen de mondelinge afspraken na,geen verborgen gebreken. Kom zeker terug,kijk eerst op jullie site.

More than I expected especially with my package delivery

Great customer service Reps

service rapide. emballage limite insuffisant.

Pas toujours facile de commande 2 articles identiques ! Prise en compte rapide de ma commande. Juste l'emballage qui mériterait plus de soin afin que les pièces restent bien en place dans le carton pendant les nombreuses manipulations sur les plateformes de distribution.

Geleverde goederen zijn altijd conform foto's

Keurig zoals alles afgehandeld wordt. Alleen jammer dat er bij merk gerelateerde onderdelen steeds meer 'niet merk/model' gerichte onderdelen bij staan, zodat het erg lastig zoeken is.

Goed geregeld

Goed voor elkaar

Manuel VFR 750 RC36 II

Emballage soigné Rapidité avec DHL (mais frais de port excessif ! 17€ !!) Manuel en bon etat pour son age

Schneller Versand und alles perfekt

Top Service

Prima levering

Levering van het bestelde product was prima. Snel verzonden. Door DHL was de zending vertraagd, maar daar dan Boonstra niets aan doen.

Koplamp triumph tiger

Koplamp zeer snel ontvangen. Op de site stond dat er een scheur/ barst in de behuizing zat. Hiermee kon ik prima leven. Echter was de verlichting niet te stellen. Wat blijkt; het stelmechanisme van de verlichting is niet bruikbaar, zo beschadigd.

:-)

:-D

professional

• Vil du anbefale os? Ja

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh - vélemények

• Bárki közzétehet véleményt, feltéve, hogy teljesülnek a feltételek és az adatvédelmi politika
• Automatizált és kézi ellenőrzéseket végezzünk a hamis vélemények lehető legnagyobb mértékű megelőzése érdekében
• A saját kezdeményezésére írt vélemények azonnal megjelennek az interneten, és 72 órán belül ellenőrzik őket.