Super fast delivery.

No hassle, easy to use website. Same day delivery of my purchase. Super fast courier service.

levering

Snelle, en netjes ingepakte levering

zeer goede web side en bekwame vriendelijke medewerkers aan de telefoon

zeer aangename firma om mee te werken

Buona

Spedizione ottima senza ritardo prodotto confortevole foto

• Ci consiglieresti? Si

Sérieux et rapide

Excellent service. Articles correspondant à 100%. Reçu mes articles en express, moins de24 heures. Ça coûte un peu plus cher mais ultra rapide.

Item snel te vinden op website en de volgende werkdag in huis

Ik kon kiezen uit meerdere radiateurs voor mijn FJR. Je selecteert jouw exemplaar, rekent af en je ziet meteen dat dat exemplaar van de website is verdwenen. Snel ontvangen en was veilig verpakt.

Fast friendly service

Highly organised and a great catalogue of parts.

Correct geleverd , zeer betrouwbaar

Zeer goede service

only good experience

only good experience

Ze hadden gelukkig de radiateur voor de oldtimer van mijn vriendin deze heb ik aangeschaft, ze hebben m na betaling snel en goed verzonden. Duidelijke foto's van het daadwerkelijke product wat fijn is!

Geleverd wat werd gevraagd

No nonsense, prima deal

Uitstekende verzendservice.

Wij als motor service bedrijf nemen regelmatig onderdelen over die altijd wel voor 70 % van onze vraag geleverd kunnen worden. Correcte afhandeling en kennis van zaken. Peter Smetsers motoren Zevenbergen

Jederzeit wieder

Perfekter Service, schneller Versand, gute Beratung,kleine Probleme werden schnell und unkompliziert gelöst!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede prijs, fijne website en snel geleverd

tweede bestelling en telkens belofte waargemaakt

Very fast drlivery

Very fast delivery and good parts

Quick and easy, fast delivery

Parts of good quality, simple transaction and fast delivery with notifications on updates.. highly recommend

Snel & goed

Bestelling was snel binnen, onderdelen netjes verpakt, goed schoon en werken goed

Fast shipping, good prices.

Everything is good and really fast.

Goede webshop

Juiste spullen van goede kwaliteit

Helaas door omstandigheden moest ik mijn bestelling weigeren! Als de financiële afhandeling net zo snel gaat als de levering, ben ik uiterst tevreden!

pièces moto

pièces moto bien reçu dans les temps conforme au descriptif je recommande se site sérieux

Gebruiksvriendelijke site, gewoon klikken, betalen en de volgende dag in huis. Onderdeel werkt prima, de motor rijdt weer zonder problemen rond.

Excellent support, fast delivery !

Placed orders two times. One for used BMW R1200GS engine, and later one for a clutch slave. Received immediate confirmation of he orders, and shipping details within a day, delivery a day later. All at realistic prices, and including required accessories such as new oil and filters.

superzaak

veel keuze in tweedehandsonderdelen en snelle en correcte levering

alles super gerne wieder

ware wie beschrieben und dargestellt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh - vélemények

• Bárki közzétehet véleményt, feltéve, hogy teljesülnek a feltételek és az adatvédelmi politika
• Automatizált és kézi ellenőrzéseket végezzünk a hamis vélemények lehető legnagyobb mértékű megelőzése érdekében
• A saját kezdeményezésére írt vélemények azonnal megjelennek az interneten, és 72 órán belül ellenőrzik őket.