onderdeel snel geleverd en volgens beschrijving

na mijn bestelling krijg ik plotseling 30 ongewenste mailtjes per dag. zit waarschijnlijk een bug oid. in het bestelprogramma

Niet helemaal tevreden

Men kan duidelijker zijn over de staat van de onderdelen.

Quick Delivery

Quick Delivery and parts was as described

Good experience

Lot of choice, good price, fast shipping

Onderdelen waren snel binnen.

Duidelijke website, de juiste producten voor mijn motor gevonden. De producten werden goed verpakt op tijd geleverd.

Snelle levering, ondanks niet officieel yamaha product past het perfect voor een schappelijke prijs.

Communicatie is eenvoudig en goed, snelle levering, product naar wens.

Très pro !!! Très sérieux

Merci pour votre rapidité et l emballage Pas de mauvaise surprise A bientôt pour de nouvelles commandes

Great product delivered to UK quickly !

Ordered on a Sunday evening delivered to UK on Tuesday morning, clean used part, Fantastic!

Great prices lots of choice

Found exactly what I was looking for at half the price of used parts in Finland (R6 brake calipers to upgrade my RD350ypvs) What you see is what you get so look carefully for missing bolts, one of my calipers was missing mounting bolts and even the brake Union banjo fitting and it's been time consuming finding somewhere that sells them and the bolts cost me almost as much as the caliper!

Goede snelle service!

Product voor goede prijs en snelle afhandeling

product en service zoals het hoort

1 ste maal gekocht bij boonstra na telefonisch contact bestelling geplaatst 2 dagen erna geleverd alles in orde

Wäre wie besprochen, Gut verpackt und schneller Versand.

Wäre wie besprochen, Gut verpackt und schneller Versand. Gerne wieder

Duidelijk op de site en perfecte snelle evering.

Duidelijk op de site en perfecte snelle levering. Ben goed tevreden.

Good prices, detailed pictures of each part

Part as described, good price, detailed pictures, already recommended to friends.

Service top, pièces conformes, expédition rapide, rien à redire c'est très sérieux

HELEMAAL GOED!

PRIMA PRODUCT GOED VERPAKT VERZONDEN.

Goed advies en snelle levering

Zie boven

Prima service en snelle levering

Goede ervaring met boonstra voor het vinden van onderdelen voor mijn ondertussen 24 jaar oude suzuki marauder 800

Good

Ya'll have g00d prompt service and reliable I was very satisfied thank you

Top Ware und Preis / Leistungsverhältnis

Ware wie beschrieben und sehr schnelle Lieferung.

Gewoon goed en betrouwbaar

Gereedschap set besteld voor mijn 1100GS Goed ontvangen en compleet

Geweldig!

Ik heb hier een tweedehands tank gekocht voor mijn motor. Eerst even telefonisch contact gehad om te kijken hoe deze er van de binnenkant uit zag. Vervolgens besteld en zeer snel aan huis bezorgd. Alles is zoals beschreven en overlegd, goed verpakt! Hier kom ik vaker terug!

Spedizione veloce

Ricambi realmente come da foto

• Ci consiglieresti? Si

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh - vélemények

• Bárki közzétehet véleményt, feltéve, hogy teljesülnek a feltételek és az adatvédelmi politika
• Automatizált és kézi ellenőrzéseket végezzünk a hamis vélemények lehető legnagyobb mértékű megelőzése érdekében
• A saját kezdeményezésére írt vélemények azonnal megjelennek az interneten, és 72 órán belül ellenőrzik őket.