tevreden

tevreden

God service og fine priser

Fik min vare hurtigt og i fin stand, absolut et sted jeg kan anbefale

Excellent

Fast and competitive

Betrouwbaar bedrijf.

Steeds snelle en correcte levering van de onderdelen.

voldoende

omschrijving artikel niet geheel correct omstrend prijs kwaliteit verhouding eventueel om meer foto's vragen

Snel en betrouwbare !!!

Topp

Bion acquisto

Soddisfatto

• Ci consiglieresti? Si

Producten duidelijk omschreven, snelle levering

Onderdeel makkelijk te vinden, en zeer snel ontvangen. Kwaliteit is zoals omschreven

super

D'une rare efficacité ! hyper-rapide !

Quality and delivery

De kwaliteit van de geleverde onderdelen is zoals beschreven staat. Niets op aan te merken. De levering daarentegen met meerprijs voor binnen 2 dagen is niet echt nuttig aangezien ik mijn goederen ook slechts 4 à 5 dagen later kreeg. Levering zou dus mss toch iets vlugger kunnen zie andere leveranciers voor 22:00 besteld volgende dag geleverd dan mag het nog 2 dagen zijn van mij.

Zoals besteld!

2 stuks die voldoen aan de verwachting. Zien er als nieuw uit. Snel geleverd. Gewoon...goed!

Aanbevolen betrouwbaar adres

Sérieux et rapide

Très rapide

TOP

PERFECT PARTS

Rien a dire nickel

Plusieurs expériences avec cet entreprise et jamais déçu je recommande

Sehr guter freundlicher Service

Schnelle Lieferung . Gerne wieder. www.four-schmiede.de

Geheel naar verwachting

Ik heb van een 20 jaar oude motor een onderdeel gekocht. Ik twijfelde of het zou passen. Boonstra heeft het voor mij nagemeten. Snelle afhandeling. Het onderdeel paste precies. Bedankt.

Goed geregeld ziet er mooi uit

Top op elk vlak.

Top bedrijf.

super tevreden

goeie service en afhandeling

Ware genau wie beschrieben! Alles Top!

Kawasaki Soziusabdeckung für meine Z1000SX (2019) lange gesucht und zuerst einen nicht Originalen Nachbau aus Frankreich ausprobiert die dann überhaupt nicht passte und Mieß verarbeitet war bin ich mit dieser Ware Super zufrieden! Bei 75euro mit Kratzern anstatt 320euro bei Kawa mußte ich es ausprobieren und nach der bearbeitung und Lackierung sieht das Teil aus wie neu! Danke.

Parfait et rapide

Je recommande ce site fortement pièces conformes et rapidité d’expédition

Betrouwbaar

Foto vd schijfrem , goed genomen, vlotte levering

Exactly the part I needed

The shock I ordered was in even better condition than the description led me to believe, and got my bike (a 2000 Buell) back on the road. Very happy and will buy again!

Perfect!!!

Goed geprijsde originele en nieuwe onderdelen snel geleverd. Niets op aan te merken. Zeker aanbevolen !!

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh - vélemények

• Bárki közzétehet véleményt, feltéve, hogy teljesülnek a feltételek és az adatvédelmi politika
• Automatizált és kézi ellenőrzéseket végezzünk a hamis vélemények lehető legnagyobb mértékű megelőzése érdekében
• A saját kezdeményezésére írt vélemények azonnal megjelennek az interneten, és 72 órán belül ellenőrzik őket.