Laden reviews...
1.370 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en goede verpakking. De meeste reacties benadrukken betrouwbare productomschrijvingen en een ruime keuze. Veel feedback wijst op waar voor je geld en een vlekkeloze winkelervaring. Enkele opmerkingen gaan over verzendkosten, maar de service blijft betrouwbaar.
9 June 2018
SuggestionsRAS
Didier
MUSSY SUR SEINE
Positive
The highest quality at a very good price!!
Ignacio
Madrid (Spain)
Harry smit
Zuidhorn
Ondanks dat het serienummer hetzelfde was blijken er verschillen te zitten in het passagiersdeel van de buddy voor een BMW R1100RS. De kunststof pootjes op de bodemplaat bleken langer te zijn op die van jullie in vergelijk met die van mij. daarom paste hij in eerste instantie niet. Ik heb de rubbertjes er af gehaald en dat was voldoende, toen paste het wel.
Rico
Schagen
Pluspunten
Goede communicatie, word gelijk of volgende dag geantwoord. En er word over het algemeen goed advies gegeven.
VerbeterpuntenInfo over onderdelen verbeteren van maten, bijv. De dikte van remschijven
J
Vianen
Cyrille
Sudbury
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijkheid omtrent retour sturen.. Ik zit nu met een dynamo die niet is aangeraakt nog gewoon in de doos die niet retour mag ..181 euro kwijt
Beveelt niet aan
Maikel
Leidschendam
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Helaas kunnen elektrische delen niet retour, dat klopt inderdaad.
Onze excuses voor het ongemak.
Groeten
Boonstra Parts
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Adrien
Ingelmunster
Pluspunten
Onderdelen duidelijk gecategoriseerd incl foto's. Snelle afhandeling en levering. Materialen van goede kwaliteit. Op de labels was zelfs bouwjaar + km-stand vermeld van herkomst.
Stef
Haarlem
Remy
Denderleeuw
Positive
Items in very good condition!
Hans
Positive
Good service and fast delivery !
Suggestionsmore Indian motorcycles parts
Danute
Lithuania
Marcel
Pluspunten
Deugdelijk artikel, keurig verzonden.
VerbeterpuntenDoor de beperkte onderhandelingsmogelijkheid kocht ik de bijpassende lampenset elders
Gert F. Dekker
Bennekom
Rudolf
Olmütz
Pluspunten
Super tevreden snelle levering en zeer snelle reacties op vragen van mijn kant
VerbeterpuntenNiets
Ronnie
Stadskanaal
Pluspunten
vlotte levering van gebruikte onderdelen en van goede kwaliteit
Verbeterpuntenfactuur bijvoegen of per mail
deVriesmotosrevice
Groningen
Franck
Saint Caprais de Bordeaux
Pluspunten
par fait rien achanger
pascal
belgique
Pluspunten
Duidelijke site, zoekfunctie en fotos.
VerbeterpuntenKeuzemenu en doorlinken van de online betaling moet beter. Wordt bij ideal doorgelinkt naar een creditcard menu. Heb het bedrag apart moeten overmaken. Was onduidelijk.
Ano
Utrecht
Pluspunten
Your selection of classic parts is unparalleled. The speed that my order was processed was impressive. I have already recommended your company to all my friends who ride. My exhaust arrived to the U.S. faster than a fat head president can send an ignorant tweet. Thank You
Daniel
Cincinnati Ohio, U.S.A.
Michael
Reeuwijk
Steffen
Kassel
Dirk
zwijndrecht
Baboon - World of Motorcycle Parts is the largest supplier of second-hand motorcycle parts in Europe. Every day we try to get the best out of ourselves so that the customer not only gets a good product but also a perfect service.
Mars 24
8448 CP Heerenveen