Bestens

Schnelle, prompte, unkomplizierte Bestellung und Lieferung. Ware in sehr gutem Zustand.

Mooi alternatief voor origineel, heeft mij veel geld bespaard!!

Benzinepomp BMW alleen als compleet met houder te koop €450,- Alternatief bij Baboon voor € 81,- perfect passend. Volgende dag in huis, monteren en weer rijden. Top, bedankt

Genau wie angegeben, abgebildet.

Ware gut und günstig, Versandkosten teuer.

Lage prijs en snelle levering

Lage prijs en snelle levering

Snel geregeld snel verzonden en snel ontvangen

Vond op marktplaats een geschikt zadel voor mijn Harley Davidson en het was binnen een paar minuten geregeld. Alles ging heel erg makkelijk, zondag besteld en dinsdag al binnen.

Fast and good.

Fast and good.

• Ajánlnál minket? Yes

Toppie,snelle levering

Producten zijn toppie,thanks

Alles super

Perfekt,wie immer. Leider keine Sendungsnummer!

Die gebrauchte Ware ist im perfekten Zustand!

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles Top!

mijn bestelling was heel snel omgezet in het geleverde onderdeel.

Kortom heel tevreden met het onderdeel in goede staat verkerend.

snelle service

snelle service

Très satisfait

Pièce disponible, réactivité et envoi rapide.

Snelle levering ,juiste stukken ! Super!

Parfait

Envoie et livraison rapide, beaucoup de pièces détachées Très bon site facile à comprendre dès le début Je recommande

Voldoet prima aan de eisen die je aan een webshop stelt

1e bestelling bij Baboon, prima verlopen. goede communicatie, snel verzonden. Enige moment van twijfel na via Google vinden van onderdeel was de naam. Had ik hier nu te maken met een regulier betrouwbaar bedrijf of was dit een fake front.

Schneller einfacher Handel.

Die Wäre entsprach exakt der Bebilderung und die Preisverstellung ist realistisch. Kleiner Wermutstropfen der etwas teure Versand im Verhältnis zur Ware. Sonst alles Top, gerne wieder.

Volgende dag al in huis top

Great

Items as described. Quick postage and we'll pack. My first stop form quality used parts.

Goed, alles op voorraad en 2e hands onderdeel tegen goede prijs.

Impeccable

Produit conforme, livraison rapide. A recommander.

Błyskawiczna realizacja zamówienia.

Znalazłem w Google interesującą mnie część wyszukując po obrazach. Tak trafiłem na ten sklep. Wg opisu część miała pasować do XVS1300 CU, ale na moje szczęście pasuje do XVS1300A. Tak jak myślałem. Kupiłem w piątek po południu, a we wtorek miałem towar u siebie w poludniowo wschodniej Polsce. Jedyna uwaga do pakujących towary do wysyłki, to wypadałoby je oddzielić od siebie żeby nie obijały się w paczce. Po za tym wszystko w najlepszym porządku. Polecam ten sklep, ale kupujący musi uważać, czy towar jest właściwie opisany i przypisany do danego modelu motocykla.

• Poleciłbyś nas? Tak

Einfache und schnelle Lieferung

Guter Service, gekauftes Teil war wie beschrieben. Eine gute Erfahrung. Jederzeit wieder. Danke

Sehr zufrieden

Gutes Produkt, Artikel wie beschrieben, günstigster Preis im weltweiten Vergleich.

tevreden

Moteur occasion garantie trop courte,mais autres pièces ok

Bonjour,je suis au regret de vous faire savoir que le moteur de 955 Speed Triple que je vous ai acheté a cassé après 100 kms et juste après de la période de garantie de 30 jours. Quel peut-être mon recours? Ma deuxième commande pour une Sprint a été rapide et les pièces ont l'air en bon état,les composants électriques restent à vérifier.

Mars 24

8448 CP Heerenveen

Over Baboon - World of Motorcycle Parts

Baboon - World of Motorcycle Parts is the largest supplier of second-hand motorcycle parts in Europe. Every day we try to get the best out of ourselves so that the customer not only gets a good product but also a perfect service.