Jsem velmi spokojen a vřele tento obchod doporučuji

U Badoon jsem koupil náhradní díly na svou Yamahu, vše poslali velmi rychle a i když jsem musel jeden díl reklamovat, postavili se k reklamaci příkladně a vyřídili ji prakticky do druhého dne. Tento obchod mohu jen doporučit a jistě zde budu nakupovat i nadále. Děkuji týmu Badoon za jeho práci. Miroslav Fišera

• Doporučili byste nás? Ano

Alles bestens

Leider war ein Teil doch leicht beschädigt, das konnte man am Foto nicht sehen.

Nice

Easy and fast

Sto aspettando la merce in ordine...

Non è ancora arrivato l'ordine..

• Ci consiglieresti? No

Azt kaptam, amit rendeltem!

Gyorsak, precízen csomagolva!

• Ajánlnál minket? Yes

Excellent

Quality parts and fast shipping

• Ne-ai recomanda? Yes

Foto's komen overeen met het gekochte

Wordt vriendelijk geholpen.

Zgodnie z opisem i błyskawicznie

Z czystym sumieniem polecam

• Poleciłbyś nas? Tak

Everything good

Fast and have stock of old parts

Snel

Ze leveren snel en is goed product

Altijd positief

Topservice!

Ik had dringend een nieuwe carterpan nodig en heb het binnen de 24u ontvangen. De tweedehands carterpan was in uitstekende staat. Prima service!

Totalement satisfait !

Pièce fidèle au descriptif, livraison en 48h, rien à dire, c’est parfait !

Excelent

Wow ordered a part and arrived the next day to ireland

reliable and fast

I only ordered once, but I'm sure I'll come back to shop..!

The best in Europe

Quick response, very good goods, very fast delivery !

top service

Nie wiem co to znaczy

Wszystko git polecam szybka dostawa, części w bardzo dobrym stanie.

Prima zaak. Reele prijzen. Vlotte afhandeling en goed verpakt.

Website is gemakkelijk bereikbaar en overzichtelijk.

Mijn algemene ervaring is positief. Product kon ik gemakkelijk vinden en "afhandeling" is zeer correct en snel. Echter 1 minpuntje: Op de montagehandleiding van mijn aankoop (bagagerek, stealth, voor Harley Davidson Street Glide FLHX 2011) zijn de afbeeldingen van de "Rotary latch" niet juist weergegeven op de tekeningen wat de montage enigzins bemoeilijkt. Probleem heb ik echter vrij snel ontdekt (klein beetje technisch inzicht, hahahaha) en zelf "opgelost". Verder zeer tevreden met aangekochte product !

Onderdeel zoals omschreven

Zeer duidelijke site, en je krijgt wat is afgebeeld op de foto. Zeer snelle afhandeling en snelle levering. Als ik weer een onderdeel nodig heb, kom ik zeker terugkijken jullie.

Excellente Webseite, gut Beschriebene Artikel , Schnelle Lieferung

An meinem 40 jahre altes Motorrad (Honda CBX 750F2 war der Lichtschalter defekt. ich brauchte einen neuen Lenkerschalter. Bei der Internetsuche stieß ich auf die Seite von Baboon in den Niederlanden, die so ein gebrauchtes Ersatzteil anboten. Der Artikel war in gutem bis sehr Zustand, gut beschrieben und ausreichende Fotos waren vorhanden. Warenkorb und Bestellung waren leicht, Zahlung mit Kreditkarte kein Problem. Lieferung schon 2 Tage später. Ich kann Baboon für Motorradteile absolut weiterempfehlen

Goed en snel

Zoals je mag verwachten

Prima geleverd alleen aflevering ging fout, verkeerde auto gesorteerd. Twee dagen later geleverd

Alles war vollkommen!

Auswahl, Service, Kundenfreundlichkeit ... Ich war sehr zufrieden.

Mars 24

8448 CP Heerenveen

Over Baboon - World of Motorcycle Parts

Baboon - World of Motorcycle Parts is the largest supplier of second-hand motorcycle parts in Europe. Every day we try to get the best out of ourselves so that the customer not only gets a good product but also a perfect service.