ottima

acquisto perfetto spedito in breve tempo.

Nichts zu meckern

Hat wunderbar geklappt, die Ersatzteile sind günstig und wirklich schnell eingetroffen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Die Lieferung wurde stark verzögert ohne jeglicher Erklärung von Boonstra.

Dies ist undenkbar wenn man ins Vorkasse gehen muss und die Lieferung seit 10 Tage den Status “Shipped” aufweist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Veel onderdelen, en snel geleverd .

Super bedrijf kom er zeker vaker .

Tout est conforme !

Fidèle à la description, le matériel en bon état et utilisable tout de suite, parfait !

Bien reçu bon état

Tout c'est bien passé livraison rapide merci

Ottimo... oggetto ricevuto come da inserzione....

Perfetto.... acquisto pagamento e spedizione........ grazie

• Ci consiglieresti? Si

Goede prijs/ kwaliteit verhouding/ groot assortiment

Hier terecht gekomen voor nieuwe bougies voor mijn motor. Vanwege het uitgebreide assortiment en de goede prijs & levertijd meteen besteld. Netjes verzonden, en in de brievenbus geleverd.

Ordered Monday, received Wednesday, installed - done!

Excellent in every way.

snelle service levering

snelle service en levering onderdeel precies als op de foto top!

Keurige service.

Zie boven.

Matig

Dit vanwege het niet in voorraad hebben van een artikel wordt er niet op ingespeeld danwel de vraag gesteld dat het artikel ook bestelt kan worden o.i.d. Helaas moet ik naar de concurrent! Mvgr A. Timmer

Onzeker

Bouwjaar en type komen niet overeen met het product

De Bougie netjes geleverd.

Goede foto's en snelle verzending

Accuraat bedrijf, uitlaat zag er netjes uit, ook goed verpakt op beschadiging te voorkomen.

Produit correspondant à mes besoins

Livraison rapide et produit correct

Teile waren exakt in dem Zustand wie beschrieben

schnelle Lieferung - alles perfekt geklappt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

ben tevreden van mijn aankoop

perfect geleverd

Alles verliep heel goed , eerst navraag gedaan of het onderdeel nog in voorraad was en daarna direct besteld . 4 dagen nadien werd het onderdeel reeds geleverd in België.

Alles perfekt! Schnell und Top Qualität

Ich habe mit Motorradständer der Firma bikelift bestellt. Top Ware zum fairen Preis und schnelle Lieferung. Alles wie man sich das Vorstellt. Danke, hier kaufe ich gerne mal wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Positief en voor herhaling vatbaar

Très bon site

Très bon site avec beaucoup de pièces avec envoi super rapide. Seul bémol les frais de port

parfait rapide

On reçoit ce que l'on voit , pièce en bon état pour un prix raisonnable . les frais de port sont parfois trop élévé , mais la livraison est tres rapide ,

Ottimo rapporto qualità prezzo

I Prodotti acquistati sono realmente uguali alle foto viste nel sito goood.

Mars 24

8448 CP Heerenveen

Over Baboon - World of Motorcycle Parts

Baboon - World of Motorcycle Parts is the largest supplier of second-hand motorcycle parts in Europe. Every day we try to get the best out of ourselves so that the customer not only gets a good product but also a perfect service.