Hier kan men op rekenen

Deze pakket is met zorg bezorgd

Gewoon goed . Geen klachten.

Good price, very fast shiping, very good customer support service...

ben er heel tevreden over

ben er tevreden over hebben snelle levering

Rapidité et efficacité.

Nombreux choix, qualité, rapidité: ne changez rien !

Klappt immer perfekt!!

Ware immer genauso wie beschrieben, angemessener Preis, angemessene Versandkosten, schnelle Lieferung! Man findet immer was bei Boonstraparts!

Good

Thank you! Received my package today, all parts came good. Looking forward to buy more stuff from your company!

Eccellente servizio clienti

Purtroppo il ricambio ordinato è risultato non funzionante, ma la procedura di reso e rimborso è stata velocissima e soprattutto ho ricevuto un rimborso completo, spese di spedizione incluse

• Ci consiglieresti? Si

top bedrijf !

2de x dat ik hier wat bestel voor motoren, 1ste x heel goed telefonisch te woord gestaan en geholpen door een dame en deze 2de x mooie onderdelen voor een goede prijs ontvangen snel verzonden en waren exact als de foto ook je krijgt waar voor je geld en vindt het een top professioneel bedrijf.

Great service no issues.

Received part extremely fast with no issues.

aankopen kloppen volledig met de beschrijving ... ook snelle levering ... 1 opmerking ... ik heb al meerdere keren aangehaald dat ik een zakelijke klant ben met een BTWnummer ...ik krijg steeds facturen ... maar aangezien ik een klant uit belgie ben , zou deze levering eigenlijk intracommunotair moeten gebeuren ... dus zonder nederlandes btw ... is nog nooit gebeurd , en nu viel vorige week mijn ogen op de factuur ... dus eventjes aangehaald , maar volgens jullie zou dit mij schuld zijn .. ik zou de gegevens niet volledig hebben ingevuld ( zoals btwnummer ) ik ben er van overtuigd dat ik dit in het verleden dus WEL heb gedaan ... blijkbaar kan de factuur volgnes jullie niet meer aangepast worden .. terwijl mijn boekhouder laat weten dat dit wel kan .. jullie moeten gewoon crediteren en opnieuw een factuur maken op mijn BTWnummer ... dan de btw terugstorten ... moet lukken ... verder ben ik heel tevreden

Excellent service and very fast & reliable

Superb, thanks

Livraison rapide

Bravo

Good.

Um excelente serviço. Pena que no site, quando coloco um artigo no certo, se não concluir logo a compra, o artigo desaparece do cesto. Deveria permanecer por mais tempo.

• Você nos recomendaria? sim

Almost perfect

Very fast delivery. Product was missing a screw (recoverable from my old part), and other screw was broken (not recoverable from old part)

Snelle deal

Snelle goede deal. Ik heb gekregen wat ik kocht. (soms willen de foto's bij een ander wel eens afwijken van het gekochte)

Zeer goede sevice

Zeer nette en snelle levering. Materiaal zoals aangeboden . Zeer tevreden.

In orde

Ik heb een bestelling geplaatst, in principe niks mis mee. Enkele verbeterpunten: 1. Nu had ik een veer van een duke 390 nodig, maar deze is hetzelfde als die van een 125. Bij de 125 was hij wel op voorraad en bij de 390 niet. Wellicht een idee om te checken welke onderdelen er compatible zijn met typen motoren binnen hetzelfde merk. 2. Ik heb geen verzendbevestiging of track en trace gehad. Er werd een aantal dagen later plots aangebeld met het pakket. Pluspunten: 1. Goed ingepakt! Heel tevreden. 2. Prijs was netjes, in tegenstelling tot andere duke veren op internet.

precisi e veloci

facile da usare, foto chiare, non c'è necessità di registrarsi. già consigliato (anche al mio meccanico)

• Ci consiglieresti? Si

service impeccable pièce conforme à la description 10/10

Quick and easy! Great service

Quick and easy! Great service

Sehr gute Erfahrungen

Ich habe sehr gute Erfahrungen mit Boonstra gemacht. Die gelieferten Artikel entsprechen genau den Bildern und Beschreibungen. Die Gebrauchtteile, sind im Gegensatz zu Deutschen Händlern dem Wert entsprechend günstig. Weiter so.

Mars 24

8448 CP Heerenveen

Over Baboon - World of Motorcycle Parts

Baboon - World of Motorcycle Parts is the largest supplier of second-hand motorcycle parts in Europe. Every day we try to get the best out of ourselves so that the customer not only gets a good product but also a perfect service.