Good

everything went well, but they forgot to put my phone number to the carrier.

Onderdelen afgehaald lag netjes klaar en vriendelijk geholpen.

easy

i bought a windshield for a Honda VT 750

Goed product, vlot geleverd

Breed aanbod van slooponderdelen. Goede kwaliteit en realistische prijs.

Bin von der Qualität enttäuscht

Ich habe bei Ihnen eine Ersatzfelge bestellt, weil an meinem Original die Bremstrommel sehr abgenutzt ist. Der Verschleiß sollte 131 mm Innendurchmesser nicht unterschreiten. Ich habe 130 mm, also nicht mehr viel Spielraum. Leider hat die von Ihnen gelieferte Felge ( Bremstrommel ) auch nur 130 mm, obwohl es mir auf Ihren Bildern etwas Besser erschien. Sie als erfahrener Händler sollten das eigentlich wissen !!!?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Supersnelle levering, en een geweldig product

Op dinsdag besteld en op vrijdag was het al in huis, zeer snel geleverd. Goed verpakt en het product ziet er uit zoals het hoort. Dit weekend het product laten installeren door mijn oom en neefje en het verschil is merkbaar. Zeer tevreden, en ga dit zeker vaker doen.

La rapidité de livraison est extra ordinaire

La rapidité de livraison est extra ordinaire Le contact téléphonique agréable avec un personnel très aimable Le seul problème le suivi du coli n'ai pas Claire voir inexistante

Rapide et disponible

Super efficace et envoi rapide Frais de port un peu cher à 17,50 euros mais arrivé rapidement également Dommage qu'il n'y est pas une option mo's chère même si la livraison mais plus de temps à arriver Sinon, PRESQUE PARFAIT

alles correct verlopen

Positieve ervaring met dit bedrijf

Excellent pour le slogans qui est vrai, petit baimolle sur la compréhension des frais de livraison.

Bien pour les pièces d'occasions et la rapidité des envoies encore excellent. Merci.

First class

Schneller Versand gute Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product zoals omschreven Snelle levering

uitstekend

ik had vergeten mijn huisnummer op te geven. ze hebben zelf contact opgenomen met mij en een half uurtje later kreeg ik een mail terug dat de bestelling verzonden was.

Doute montage de la pièce reçue

Bonjour, Amortisseur arrivé rapidement et bien emballé. Par contre, j'ai pris rendez vous pour le montage fin juin et j'ai un doute. Les axes de fixation ne me semble pas alignés ce qui peut poser problème au montage et de plus, la commande de réglage de la suspension est désaxé . j'espère me tromper sur mon analyse. Cordialement

betrouwbaar en snel werkend bedrijf

ik heb tot op heden géén enkel probleem ondervonden met betrekking tot de geleverde onderdelen , als over de vlotte correcte afhandeling .. Wel één kleine bemerking , het is soms moeilijk om vanop afstand ( door middel van foto's ) , slijt onderhavige stukken te bestellen , het is waanzinnig moeilijk om bijvoorbeeld in te schatten hoe lang koppeling platen nog te gaan hebben …. ( met alleen foto's als referentie ) ik heb dus inderdaad een nieuwe koppeling nodig voor een Kawasaki ZX9R ( bwjr 1994 ) , jullie hebben er een , maar ik kan niet oordelen of deze nog genoeg voering op de frictie platen heeft … let wel , dit is géénzins kritiek op dit fantastisch bedrijf , wat prachtig werk levert

good quality parts for good prices

parts (zx14 tail light and indicators) arrived quickly. all parts as shown on website and no problems with any of them. in better shape and a lot cleaner than equivalent parts on other sites. post and packaging was reasonable and parts were well wrapped. will definitely be going back next time need spares

ottimo, mi sono trovato molto bene

nonostante la distanza assistenza al top, dall'inizio alla fine, seri e professionali, in futuro sara' il mio punto di riferimento..complimenti e grazie.

• Ci consiglieresti? Si

ok

nog steeds is het niet mogelijk om zoals in het verleden alle onderdelen per merk / model te selecteren... nu zou het moeten zijn 9 / 18 of 27... helaas doet nu enkel 9 het maar wat betekend dat ik voor 1 model 40 pagina's heb.. .en dan ben je het snel zat en ga je gauw naar motorparts.nu in belgie… daar kan je alle delen per model in beeld krijgen.. verder zou het mooi zijn als de voor 6 uur bestelde delen gewoon de volgende dag geleverd zouden worden..

As always, the shipping and parts in perfect condition. they are very professional.

Product bestelt en drie dagen later in huis echt superfijn

Alles goed ontvangen in de staat zoals verwacht.

Alles goed ontvangen in de staat zoals verwacht zoals dit zichtbaar was op foto's

Goede ervaring met Boonstra Parts

Duidelijke foto’s en omschrijving op de site.

Perfekt

Lieferung Top! Artikel passt genau. Preislich voll ok!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel juiste producten

Zeer blij met mijn aankopen. Goed verpakte in nette staat aangekomen. Miste alleen 2 klemmetjes, maar die zijn meestal moeilijk heel eruit te krijgen.

service et livraison impeccable , recommande à 100% .

En plein covid , confinement , pays etranger a celui du prestataire . demande traité de manière très réactive avec un excellent suivi et une livraison rapide . Que demander de plus . Cordialement un client satisfait

Mars 24

8448 CP Heerenveen

Over Baboon - World of Motorcycle Parts

Baboon - World of Motorcycle Parts is the largest supplier of second-hand motorcycle parts in Europe. Every day we try to get the best out of ourselves so that the customer not only gets a good product but also a perfect service.