Sortuj

Prima levering juiste omschrijving

Correct

Snel geleverd, zoals omschreven en goed verpakt.

onderdelen goed verpakt en snel in huis

Staat van gebruikte onderdelen goed omschreven en met foto's erbij, Dus geen verrasingen bij het uitpakken. Top

Sehr zufrieden.

Sehr zufrieden. Schnelle Lieferung.

Goede selectie aan spullen en snel gereageerd op een vraag van mij

Een grote selectie aan accu oplaad apparatuur. Toen ik een vraag had over een bestelling werd ik hiervan professioneel op de hoogte gehouden. Niets op af te dingen, prima service

Expédition rapide, pièce conforme à la description et bien protégée dans le carton.

tutto ok, ottimo negozio

Fare acquisti con voi è facile, ho avuto ottime comunicazioni e informazioni.

Very satisffied with product,package arrived in 3 days

Very satisffied with product,package arrived in 3 days

Het bestelde onderdeel voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Prima.

Excellent ,rapide , description parfaite , question et reponse rapide

Excellent ,rapide , description parfaite , question et réponse rapide

Ontvangen wat was besteld, prima

Relais oOntvangen wat was besteld, prima

Pièces de qualités et Envoi rapide

Juste le top ,pas de mauvaise surprise,et très réactif

Lieferung schnell und Zügig

Bestellte Ware wie beschrieben .Jederzeit wieder

Achat fourche GSX R 750 K6K7

Prise en compte et livraison rapide de ma commande. Les pièces sont à la description. Rien à redire. Je conseille. Reste à touts monter pour vérifier le bon fonctionnement de cette nouvelle fourche pour mon vieux SV1000 !! :))

Goed, maar kan zeker beter!

Bestelling is netjes geleverd, maar duurde langer dan ik verwacht had. Tijdens bestelproces op de site stond bij elk onderdeel dat ik nodig had dat het op voorraad was, echter bleek in werkelijkheid 1 artikel niet voorradig te zijn. Het jammere hiervan vind ik dat ikzelf contact op moest nemen met de vraag wanneer de bestelling opgestuurd zou worden, omdat ik de volgende dag en de dag erna maar geen verzendbevestiging kreeg. Dan vraag je je als klant toch af wanneer ze het op gaan sturen. Antwoord op mail duurt te lang, binnen 24 uur geen reactie. Dus dan maar gebeld. Klantenservice is wel vriendelijk aan de telefoon. Uiteindelijk kreeg ik via de mail de status binnen dat de bestelling verzonden was, maar hier wordt geen track en trace bij vermeld en dat vind ik toch wel erg onhandig. Op zich een fijne zaak met veel onderdelen, maar ze hebben gewoon een paar puntjes om te verbeteren. Dat wilt niet gelijk zeggen dat het een slechte zaak is. Ik hoop dan ook dat ze de laatste puntjes nog even op "i" zetten. Ik zou er gerust nog eens bestellen

Mooien overzichtelijke site werkt makkelijk Koop er regelmatig wel iets

Buona azienda

Descrizione prodotti un po’ scarsa Imballo un po’ grossolano Non capisco perché il sito non permette di ingrandire le foto allegate ? Grazie

• Ci consiglieresti? Si

Niets mis mee

3 artikelen besteld die keurig twee dagen later in 1 pakket arriveerden. Goede prijs.

Excellent service. Reasonable prices, quick delivery

Excellent!!

Ottimi i pezzi di ricambio precisione e affidabilità

Ottimo

• Ci consiglieresti? No

Makkelijk zoeken naar onderdelen op merk en snel geleverd

Wel zou ik als aandachtspunt willen Aangeven dat er ook artikelen aangegeven worden die niet voor het model passend is. Hier misschien de zoek functie iets aanpassen

Rapide et produits de qualité

C'est ma première commande chez vous,tout s'est bien passé.Rapidité, emballage soigné,seul défaut,le prix du port élève, salutations.

fast shipping to new zealand,and there parts are as described in photos, very happy

what a great selection of parts at good price, I will buy again from these guy excellent service to new zealand.

TOP SERVICE

Snelle service, Makkelijke site, Na dat ik mijn bestelling had gedaan kon ik al snel mijn pakket ophalen bij het afhaal punt naar mijn keuze. Mijn pakket was heel goed ingepakt en en ook precies wat ik wilde een goed werkend product. Helemaal top.

Conforme à la description

Envoi rapide et bien emballé.

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.