Sortuj

Onderdeel snel en goed ontvangen

Ik heb een uitlaatdemper op de site uitgezocht voor mijn Gladius en deze werd twee dagen later bezorgd. De demper was exact die ik had gekozen en in prima staat. Een bedrijf dat een aanrader verdiend.

Onderdelen zoals omschreven en snel geleverd!

excellent site , je recommande .

J'ai trouvé la pièce qu'il me fallait, a un prix très compétitif . Très sérieux , livraison rapide , produit conforme a mes attentes . Je suis content de mon achat . Merci. M.Prudent

Mooie gebruikte onderdelen voor mijn yamaha xjr 1200

Ik was dus op zoek naar nieuwe ,andere claxons voor mijn xjr 120 sp uit 1997 omdat er 1 defect was Kwam uit via google bij boonstra parts .. en hier vond ik dus zo goed als nieuwe claxons voor een nette prijs .. deze besteld .. en een aantal dagen later op de deurmat .. Netjes gelabeled en verpakt .. Ben zeer tevreden en zal zeker als ik wat nodig heb vaker bij boonstra kijken of hun mij kunnen helpen Gr menno

En attente de réception

Commande passer le 02/02/22 , à se jour le 09/01 colis pas reçu, et pas de dates proposées pour la livraison.

Vlotte probleemloze service

Ik had een motorblok en koppeling besteld, 3 of 4 dagen later stond ze al aan men voordeur, perfect. Foto's en beschrijving op de website waren correct. Motorblok was zeer veilig verpakt (lag op twee motorbanden bovenop een pallet, vastgehouden door een stevige spanriem, helemaal ingewikkeld in stevige plastic folie). Beter kan niet!

Snelle en correcte levering.

Prima verpakt en snelle levering

Onderdeel ziet er goed uit, wel iets meer gebruikssporen dan op de foto zichtbaar was.

Perfekt

fast delivery. top qualit

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnell und genau das was ich wollte!

Von der Auswahl der Teile bis hin zum schnellen Versand war alles perfekt. Gute Teamleistung eurer Seits. Vielen Dank an alle beteiligten Mitarbeiter MfG AvH

prima service!

Zondagmiddag besteld, maandagochtend reactie. Zeer snel!

Brilliant

Good reliable and friendly service will definitely use again in the future

Pas de surprise

Produit conforme à la description. J

Goed product.

Bestellen ging simpel, wachten duurde wel war langer voor het bezorgd was. Goede info hoe het ervoor stond met mijn bestelling. Een maal binnen boven verwachting geen tegen vallen en past goed . Ik ben zeker een klant Bedank ga zo door.

Very good

• Vil du anbefale os? Ja

Great company, super fast shipping to the US..,

Fastest dhl shipping, got my item in literally 2 days..Amazing company...

Alles super

Immer wieder Danke

Onderdelen besteld en opgehaald

Ik had Liqui Moly pasta 3418 besteld, lag keurig op tijd voor me klaar toen ik langskwam. Gunstige prijs, ook t.o.v. webshops in NL, DE. Wel even zoeken, je moet van de motoren-website naar het parts-gedeelte. Ook de openingstijden voor afhalen zijn op de website niet duidelijk te vinden, maar: stel je vraag via de chat en je wordt bijzonder snel geholpen!

GRACIAS POR SU ATENCION Y PROFESIONALIDAD.

Da gusto encontrar una empresa con este grado de profesionalidad y atención personalizada ( Gracias Annet ). Quisiera darles las gracias por todo. Con toda seguridad volveré a contactar con ustedes cuando necesite más repuestos. Hasta pronto!!!!

Excellent service as always parts as described well packed arrived quickly

Best bike breakers I've ever used parts always as described fast delivery times and parts are always well packed can't fault this company at all

Super kvalitet , god kommunikation , gode priser.

Stuff is better than expectet , prices are nice , communication is super, i am happy :-)

• Vil du anbefale os? Ja

Snel antwoord, snel geleverd

Prima. Na bestelling snel reactie. Product voldeed aan de verwachting.

Directe snelle levering, super!

Prima zaak , wel 1 aandachts punt . Er zijn veel zelfbouwers . En dan is het wel handig dat bij artikelen maten aangegeven worden . En dat er ook gesorteerd kan worden op artikel . Mocht men iets zoeken wat niet specifiek wordt ingezet op de orginele toepassing .

Fast and efficient

100% satisfied with the service

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.