Sortuj

Goeie prijs en snelle levering.

Goeie prijs en snelle levering. Niks negatiefs op aan te merken.

Habe nur positive Erfahrungen gemacht

Artikel kommen wie abgebildet / wie sie beschrieben sind. Gute Preise und schneller Versand

voor deze bestelling niet tevreden

ik bestel remblokken voor mijn cagiva W16 600. zowel op de site als op de verpakking van mijn remblokken staat heel duidelijk vermeld " remblokset Voor/achter". artikel MCB618 - 00001140910. Daaruit concludeer ik dat ik een set koop voor en achter. groot was mijn verbazing toen ik merkte dat enkel de set voor in de verpakking zat. ik voel me dus bekocht en zal verder niet meer bij boonstra aankopen. groeten, gunter

très professionnel et rapide

parfait rapide et très professionnel je recommande à tous à bientôt sur votre site

Perfetta

Ordine arrivato anche prima del previsto. Eccellenti

• Ci consiglieresti? Si

Alleen de linker licht schakelaar was niet compleet de klaxon knop deed t niet miste een contract van onder het stuur

Fabulous service, will be using it again.

Very responsive to my request and very helpful staff.

Onderdeel was als nieuw.Zeer tevreden.

Zeer tevreden met de aankoop en hopelijk tot later. Mvg. Martin

Excellence experience once again

Always has the parts required. Quick and easy search and payment methods. Quick dispatch and quick postal service. Excellent all round

Conforme à ma commande

Delai respecté et conforme à ma commande !

top service

Helaas door pech langs de weg komen te staan. andere grote garages hadden wachttijden van 1-2 maanden. Snelle vakkundige en betrouwbare serice.

Alles Bestens!

Alles Bestens!

commande faite, commande reçue

commande faite, commande reçue, impeccable

Fast delivery, good item.

good homepages, price used good.

Alles prima

Sehr schnelle und gute Lieferung.Bin sehr zufrieden

Prima spul, mooie prijs, snelle levering.

Prima spul, mooie prijs, snelle levering.

exellent

great parts used before fast post

Hele goede en snelle service

Was vergeten bij mijn adres het huisnr. in te vullen . Werd netjes en keurig terug belt . Alles ook netjes verpakt .Echt klasse mocht ik later nog wat nodig hebben weet ik waar ik het zeker zal halen

Schneller Versand, guter Service

Es gab Probleme beim Versand mit DHL aber der Support hat schnell und freundlich geholfen.

Prima geregeld

Makkelijk opzoeken, bestellen en betalen

disque voilé

commande d un disque de freien pour une varadero 1000 payé 100€ recu voilé donc inutilisable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlot maar lange zendtijd

Had onderdelen besteld maar moest 2 weken wachten. De reden hiervan was dat ze 1 onderdeel moesten bestelen. Jammer dat ze me niet via een mail op de hoogte hebben gehouden. Maar waneer het product binnen was kreeg ik heb 2 dagen later. Voor de rest is het goeie service.

Ottimo servizio

Ottimo servizio

• Ci consiglieresti? Si

Heel goed en snel

Hele goede service snelle verzending.

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.